Bowtie Diary beauty product of the month: The Body Shop body butters

March 29, 2013

One of the beauty necessities for me is definitely a good body cream. I have very dry skin, so I usually turn to body butters. They're nice and thick and extremely moisturising. The best one I've tried so far? Of course The Body Shop's amazing butters! 
There are just so many great things about them! Naturally my skin felt very soft hours after using it, so it's kind of long-lasting. Also, the scent is unbelievably good! I've had the papaya and raspberry scented ones, but I imagine that cocoa butter would be a dream to use, also the lemon-scented butter would be amazing for summer.
Also, with The Body Shop, you know that it's always ethically and naturally produced, which is always a plus!

Üks kõige olulisemaid ilutooteid on minu jaoks kindlasti kehakreemid. Mul on tõeliselt kuiv nahk, seega tavaliselt kasutan ma kehavõisid. Need on nii mõnusalt paksud ja tohutult niisutavad. Mis on parim, mida ma siiani enda peale määrinud olen? The Body Shopi oma loomulikult!
Nende kreemide juures on nii palju positiivseid asju! Alati pärast kreemitamist oli mu nahk tundideks väga pehme, seega need kreemid on omamoodi kauakestvad. Samuti on nende lõhn uskumatult hea! Mul on olnud papaia- ja vaarikalõhnalised, aga ma usun, et kakaovõi oma oleks täielikult taevalik, samuti võib sidrunilõhnaline kreem suveks väga hea olla.
The Body Shopi toodetega on ka alati teada, et need on toodetud eetiliselt, naturaalsest toorainest, toetades väikeseid kogukondi ja kaitstes loomi ning see kõik on ju alati väga hea lisaväärtus kosmeetikatoodete puhul!


Les Specs

March 26, 2013

Bombshell news.. I have new glasses! This may come as a surprise, since I believe I have never worn glasses on the blog yet, but I've actually had them since 6th grade. Recently I found out that my vision had got a lot worse than before and the doctor advised me to wear glasses more often (or almost all the time), instead of the usual TV/computer/in class routine. So I chose myself a new cool pair and here they are, my new specs, featured in a fun portrait mash-up. This is definitely not going to be the only time when you'll see me wearing my glasses, because I actually like them!
What do you think, geek chic or Nerdy McNerderson? 
 
Väga suur uudis.. mul on uued prillid! See võib tulla mõnevõrra üllatusena, kuna ma pole vist kunagi blogis prille kandnud, kuigi mul on need olnud juba vist kuuendast klassist alates. Hiljuti sain teada, et mu nägemine on kõvasti halvemaks läinud ja arst soovitas rohkem prille kanda, mitte ainult telekat vaadates või koolis olles. Niisiis, valisin endale toredad uued prillid ja siin nad on, jälle ühes toredas portreedevalikus. See ei saa kindlasti olema ainuke kord, kui te mind prillidega näete, sest need prillid tõesti meeldivad mulle!
Mis te arvate, tõeline nohik või mitte?
 
pictures by Getter M.

Sunday morning breakfast

March 24, 2013

Breakfast is by far my favourite meal of the day and a lot of the times, simple is the best and less is more. I always manage to make up something really nice and delicious from stuff that's lying around in my kitchen/refrigerator and I figured that sharing all that yummy goodness on the blog would be the right thing to do on a lazy Sunday morning.
Those of you looking for more morning-meal-inspiration (or any meal in fact), follow me on Twitter or Facebook, where I'll keep posting the best food-pictures that my phone can take. And you can check out my friend's new woodblock Crystals for Breakfast!
I'm off to make pancakes now! Bon appétit!

Hommikusöök on vaieldamatult mu lemmiksöögikord, nii et tavaliselt söön ma klassikalist hommikusöögitoitu ka lõunaks ja mõnikord isegi õhtuks. Tihti on kõige lihtsam just kõige maitsvam ja vähem on alati rohkem. Tavaliselt suudan ma oma köögis või külmkapis vedelevatest produktidest midagi vahvat ja head valmis teha ja mõtlesingi, et praegune pikk pühapäevahommik on just õige aeg kogu selle maitsva kraami jagamiseks.
Kellel tekkis isu minu kokandussaavutustel silma peal hoida, siis kindlasti jälgige mind Twitteris või Facebookis, kuhu ma üritan postitada parimaid toidupilte, mida mu telefon suudab teha. Ja võite kiigata ka mu sõbranna uude toidublogisse Crystals for Breakfast!
Mina lähen nüüd igatahes pannkooke tegema! Head isu!

On again, off again

March 19, 2013

So, I'm sitting here and wondering, if the cold feeling in my bones will ever disappear. Today was so lovely and sunny and all I wanted to do was take off my coat and let the sun near me. Sadly, icy wind decided to come out to play and ruined all the fun. If I hadn't had my newest piece of clothing on me *khkm, thermals underneath* , there would probably be a Piia-sized icicle in that park. 
On a more fashion-forward note, I recently bought something that's actually visible on these pictures- a much-needed pair of black jeans and that cute little cross body bag, both from Lindex. I had been searching for a great pair of black skinnies for ages and after going to every decent store in Tallinn, I settled for the second best pair. The bag is just a little bonus, which caught my eye while leaving the shop. On sale and on my wishlist- it came home with me.
You know that until the weather gets better, every post will contain some whining about the cold and winter. You're welcome to join.

Istun siin ja mõtlen, et kas see külmatunne mu luudest kunagi ära ka kaob. Täna oli tõesti kena ja päikseline ja ma oleksin nii väga tahtnud ilma mantlita käia ja lasta päiksel end paitada. Kahjuks tahtis kõigest osa saada ka tõeliselt jäine tuul, mis rikkus kogu lõbu ära. Kui mul poleks olnud mu viimast ostu *khkm, termopluus*, siis oleks seal pargis Piia-suurune jääpurikas.
Siiski-siiski, olen ostnud ka midagi, mis päriselt on neil piltidel näha- ülivajalik paar musti teksaseid ja see armas õlakott, mõlemad Lindexist. Ma otsisin perfektset paari teksaseid nii kaua, käies Tallinnas läbi kõik põhilised poed, aga kuna ma ideaalset paari siiski ei leidnud, pidin leppima nendega, mis olid. Kott on kuidagi boonusena, nägin seda alles poest lahkudes. Kuna see oli allahinnatud ja mu wishlistis, siis tuligi minuga kaasa.
Te ilmselt juba olete aru saanud, et niikaua kuni ilm paremaks läheb, sisaldab iga postitus ilma-teemadel vingumist. Siiski kutsun teid endaga liituma!


 coat- thrifted
sweater- made by my mom
shirt- ralph lauren
jeans- lindex
bag- lindex
boots- angelo carutti
pictures by Getter M.   

The dress that makes me dream

March 14, 2013

Still being tormented by winter, I had to wear this dress I chose from Fashion Union in a more wintry outfit. Originally, it's a pretty lovely shirt-dress, perfect for frolicking on fields in summer or having a nice cup of coffee in a cafe in spring. These are still only dreams.. In winter, I suppose, when paired with a chunky cardigan and cold-bitten fingers, it's a nice outfit to escape to a warm house and bundle up on a couch with a cup of tea.
Anyway, aside from whining about weather, the dress is perfect. If you know me, then you might have noticed how much I love anything collared. So this dress is right up my alley. Also, the print is so fun and the fit seems like it absolutely made for me.  It felt only right to wear my vintage-looking jewellery with it.
Bare with me and hope for winter to realise that its 15 minutes of fame are over.

Kuna talv ikka veel piinab meid, siis pidin seda toredat kleiti kandma väga talvises outfitis. Tegelikult on see hästi armas särk-kleit, mis sobiks ideaalselt suvisteks jalutuskäikudeks maal või kevadel välikohvikus istumiseks. Kuigi praegu tundub, et sellised pildikesed ainult unistuseks jäävadki... Talvel, kui kanda seda koos suure ja sooja kardiganiga, on selles päris mõnus diivanil kerra tõmmata ja kuuma teed juua.
Kui kõik ilmateemaline virisemine kõrvale jätta, siis see kleit on täiesti võrratu. Kui olete seda blogi mõnda aega jälginud, siis ilmselt teate juba, et mul on väga soojad tunded kõikide riiete vastu, millel on krae. Nii et see kleit on vägagi minu tassike teed. Ja see muster ja lõige on nii toredad, see istub kui valatult! Samuti tundus kuidagi eriti õige kanda koos sellega oma vanaaegse hõnguga ehteid. 
Saame veel hakkama ja loodame, et talv viimaks mõistab, et tema tähetund on läbi.


cardigan- h&m
necklace- random shop
rings- c/o rings&tings
boots- angelo carutti
hair bowtie- thrifted
pictures by Getter M.

The Uniform

March 07, 2013

Oh, how much I would give to actually wear this outfit outside, without having to take my coat off for the pictures. Dreaming of loafers and trench-coats while winter shows us its (hopefully) last efforts at being extremely cold and windy. Spring, we are definitely ready for you!
On to the actual look.. I found these jeans on sale at Marks&Spencer after I'd graciously let go of  my previous burgundy pair. I've always for some reason underestimated that shop, but in addition to having a kick-ass grocery store, I've started to realise that their clothes' section isn't that bad either-. Their sales sure show a great example to other retailers (there, -70% off actually means it, guys!).
The brooch is also a new acquisition from my sponsor Clothingloves, which stocks awesome wholesale women's clothing, inluding cool women's jackets and women's dresses. I'm so glad I chose this piece from their amazing jewellery section, not just another ring or bracelet. The brooch is so pretty and fits so perfectly with my uber-preppy and prim white-collared look, which has basically turned into my every-day uniform. 

Te ei kujuta ette, kui palju ma juba ootan seda aega, kui ma saaksin seda riietust päriselt õues kanda, ilma, et peaksin piltide jaoks mantli seljast ära võtma. Iga päev unistan oma vihmamantlist ja madalatest kingadest samal ajal, kui talv näitab meile oma (loodetavasti) viimaseid pingutusi ilma külmaks ja tuuliseks muutmisel. Kevad, me oleme sinu jaoks täiesti valmis!
Riietuse juurde nüüd.. Leidsin need lillakat tooni teksad Marks&Spencerist pärast seda, kui ma olin oma eelmise punase paari väga lahket ära andnud. Ma olen kogu aeg millegipärast seda poodi alahinnanud, aga tegelikult, lisaks sellele, et neil on täiesti võrratu toidupood, on nende riietepool ka päris lahe. Vähemalt allahindlused teevad küll teistele poodidele silmad ette (-70% allahindlus päriselt tähendabki seda!). 
Pross on ka üks tore uus ehe mu lõpmatusena tunduvas kollekstioonis. Sain selle oma sponsorilt Clothingloves'lt, mis on hullult lahe netipood, mis müüb väga suurt valikut riideid, kaasa arvatud ägedaod naiste kleite ja toredaid naiste jakke. Mul on nii hea meel, et ma nende rikkalikust valikust just selle valisin, mitte mõne tavalisema kaelakee või sõrmuse. See pross on tõesti kena ja sobib imehästi mu väga viksi ja viisaka riietusega, mis on peaaegu mu igapäevaseks riietuseks muutunud.


sweater- thrifted
jeans- marks&spencer
boots- angelo carutti
shirt- ralph lauren
pictures by Getter M.

Sponsor Spotlight: Fashion Union

March 04, 2013

Arctic Monkeys- Fluorescent Adolescent  

Starting this week off on the right foot and introducing you to my new sponsor! I recently discovered Fashion Union and jumped at the opportunity of them becoming my newest sponsor! It is such a cool online shop with a really good selection of casual-but-cool dresses and skirts, just the kind that I'm dreaming of wearing, when spring finally decides to appear. Also stocking very warm and fuzzy-looking sweaters and the most awesome boots, it's the place to go.
I'm currently listening to Arctic Monkeys, so this collage was very much inspired by their music and style. Can you guess which of these items I chose?

Et nädal ikka hästi algaks, tutvustan teile oma uut sponsorit! Mõni aeg tagasi leidsin Fashion Union'i ja kui nad olid valmis mu sponsoriks hakkama, peaaegu hüppasin rõõmust! See on hullult lahe veebipood, mis müüb tõeliselt laia valikut toredaid kleite ja seelikuid, just selliseid, mille kandmisest ma unistan, kui kevad lõpuks saabub. Neil on veel ka väga palju mõnusaid kampsuneid ja väga vingeid saapaid, seega seadke sammud sinnapoole
Kuulan praegu Arctic Monkeys't ja nende muusika ja stiil ilmselt inspireeris seda riietevalikut siin kollaažis tugevalt. Mis te arvate, millise eseme ma valisin?