Bowtie Diary beauty product of the month: Black eyeliner

September 30, 2013

Some time at the end of August I bought myself my first black eyeliner and made the promise to master the art of a cat-eye. I can't say that I've perfected it, but I'm pretty damn obsessed. If I wasn't in such a hurry every morning, I'd probably channel my inner feline daily. Instead, I'm trying to practice it as often as I can and at the same time fill my Pinterest beauty folder with pretty new styles for inspiration. 
Black eyeliner is perfect for darker months for that dramatic eye make-up look, so I totally encourage you to buy your own (or borrow you best friend's) and give your eye that cool cat-eye swipe. I hope these pics below serve as inspiration. I promise to make a better attempt of wearing more eyeliner myself, after all, I have two already...

Millalgi augusti lõpus ostsin endale oma esimese musta laineri ja lubasin, et õpin korralikku kassisilma tegema. Ei saa öelda, et ma oleksin selle täielikult käppa saanud, aga ma olen totaalselt laineriusku pööranud. Kui mul ei oleks igal hommikul nii kiire, siis ilmselt oleksin igapäevaselt väike kaslane. Siiski üritan igal võimalikul juhul harjutada ja samal ajal täita oma Pinteresti ilukausta uute ja põnevate piltidega ilusatest lainerijoontest. 
Must silmapliiats/lainer on minu arvates täiesti ideaalne pimedamaks ajaks, et silmameigile erilist dramaatilisust anda. Kui teil veel lainerit ei ole, siis kindlasti kaaluge selle ostmist (või laenake sõbralt) ja proovige endale veetlevad kassisilmad joonistada. Loodetavasti allolevad pildid on väga inspireerivad ja ärgitavad teid kõiki kohe poe poole jooksma. Ma luban ka ise rohkem katsetada ja proovida ja harjutada, sest kui aus olla, siis on mul juba kaks lainerit meigikotis...


pictures from Pinterest and Glamour UK. 

First Estonian bloggers' meet-up

September 26, 2013

Following my last post,  here are a few pictures of the meet-up. We spent the evening at the lovely vintage store Oh So Retro, chatting away and finally meeting the girls behind the blogs face to face. The shop was the perfect location and those pretty lace dresses and sequin jackets created just the right atmosphere. During the evening we were surprised with a few little raffles (I was one lucky winner!) and a dreamy performance by half of Frankie Animal, the next big thing on the Estonian music scene, if you were wondering. Of course, goodie bags were involved and after a nice conversation circle, everyone tested out their newly acquired Happy Socks and danced away.
Again, a huge thanks to Grete and Liina for organising a perfectly cute evening! And we all know, that the next one is closer than you think.

Jätkuks minu eelmisele postitusele, on siin mõned pildid mainitud blogijate üritusest. Me veetsime tõeliselt toreda õhtu vintaažipoes Oh So Retro, saime lõpuks silmast silma näha tüdrukuid lemmikblogide taga ja jutustada nendega maast ja ilmast. See pood sobis ürituseks ideaalselt ja need imelised pitsist kleidid ja litritega jakikesed lõid just õige atmosfääri. Õhtu jooksul üllatati meid nii mõnegi toreda loosiga (minagi olin üks õnnelik võitja!) ja unenäolise etteastega esines pool Frankie Animalist. Loomulikult olid kinkekotid asjasse segatud ja pärast mõnusat vestlusringi toimus suuremat sorti eputamine oma uute Happy Socksidega.
Veelkord suur tänu Gretele ja Liinale selle imearmsa ürituse organiseerimise eest! Ja me kõik ju teame, et järgmine ei ole nii kaugel, kui arvata võiks...


 photos by Carol Tõniste.

Exactly like something so foreign

September 20, 2013

Somehow it is so important for Estonians, or in a way coded into us during those long centuries, to like everything and everyone foreign. When a tourist comes here, then almost the first thing that's asked from them is why they decided to come to Estonia. At the same time we're all very flattered that someone has found our little corner of the world. Or when Estonia is mentioned in a foreign TV show or a movie, it's almost news of the day. Really.
Yesterday I attended a very special event- it was the first ever Estonian bloggers' meet-up, which felt exactly like the ones I'm used to seeing on the big blogs from big countries. Alas, it was really happening in my humble hometown. The lovely Grete from G-Reveals and Liina from Miss Liina hosted an event at a pretty vintage store called Oh So Retro and invited a bunch of bloggers to enjoy an evening full of girlie chats and giggles. 
We are slowly starting to catch up with the rest of the world too. After all, we have H&M now, plus I'm sure that this meet-up won't be the last. Also, doesn't this cute little street kind of remind you of something you might find on a Mediterranean island? Oh, our desire to resemble something else and not enjoy what we actually have and who we are...

Eestlastele on millegipärast tohutult oluline kõik, mis on välismaine. Nagu see oleks meile kõigi nende sajandite jooksul sisse kodeeritud. Teate ju küll, et kui turist siia tuleb, siis küsitakse talt tihti esimese asjana, et miks just siia. Samal ajal oleme eriti liigutatud, et ta on leidnud tee meie väiksesse nurgakesse. Või kui kuskil suvalises telesarjas Eestit mainitakse, on see peaaegu esileheuudis.
Eile käisin ühel väga erilisel üritusel- Eesti esimesel blogijate kokkusaamisel, mis tundus just selline, nagu nähtud välismaa suurtest blogidest. Siiski toimus see minu tagasihoidlikus kodulinnas! Grete blogist G-Reveals ja Liina Miss Liina'st kutsusid grupi blogijaid imearmsasse vintage-poodi Oh So Retro, et koos veeta üks tore õhtu, täis tüdrukute jutte moest ja kõigest muust.
Ning kauaigatsetud välismaa hakkab lõpuks meieni ka jõudma! Meil on ju nüüd H&M ning ma olen kindel, et ega see ürituski viimaseks jää. Pealegi, see väike vanalinna tänav meenutab nii kangesti mõnda, mille võiks leida kuskilt Vahemereäärselt saarelt. Oh seda eestlaslikku igatsust olla nii väga teiste moodi ja suutmatust hinnata seda, mis meil on ja kes me oleme... 


dress- c/o Sugarlips
jacket- random brand
loafers- elite c/o Sarenza
hair bow- c/o Bug
pictures by Evamaria.

Those pink flamingos

September 13, 2013

Lorde- Tennis Court

This lovely Persunmall shirt with the cutest pink flamingos has been hanging in my closet for much too long and I decided that it was about time to set these birds free. Knowing me, I can never have enough collared shirts and this fun little piece is just the right addition to my wardrobe. It's just the perfect mix of casually preppy and super silly and I like it! Despite being a university student now, I still went full on preschool, pairing it with a velvet skater skirt and the frilliest socks I own. At least I wore matching lipstick and nail polish like a big girl. And can you believe that I was actually too warm in this outfit? Yes, summer doesn't want to let go and I am absolutely OK with that. 

See imeilus Persunmall'i pluus vahvate flamingodega oli mu kapis juba liiga kaua rippunud ja täna lõpuks oli aeg linnud vabadusse lasta.  Teades ennast, ei saa mul vist kunagi olema piisavalt palju kraega pluuse. See konkreetne pluus on täpselt õige segu korralikkusest ja väikesest vimkast ja mulle nii meeldib see! Vaatamata sellele, et ma juba ülikoolis käin, mõtlesin, et oleks tore seda pluusi kanda nii, nagu oleksin ma ikka veel lasteaias- sametise seeliku ja satsiliste sokkidega. Ja kas te suudate uskuda, et mul oli isegi veidi liiga palav selles riietuses? Jah, suvi ei taha meist lahti lasta ja mul ei ole mitte midagi selle vastu!


skirt- chicwish
clutch- thrifted
ruby ring- vintage

Win a statement May 28th watch!

September 05, 2013

I'm sure that you've noticed the awesome may 28th wristwatches that I've worn in my last two posts. First it was the 01:36PM white embroidery watch and then I wore the 11:51AM black watch with a map of London on it.  Well, good news, now you have the chance to win one of them!
I've teamed up with the lovely people at may 28th, so all you have to do to win one of their amazing timepieces is follow Bowtie Diary and may 28th on Facebook here and here (thank you to those who already are followers!) and fill in the form below. 
Couldn't be simpler, right? So what are you waiting for? The giveaway will end on the 12th of September, so you have plenty of time to share it with all of your friends too, so that when you don't win, they will and you can still borrow their watch :)

Olete kindlasti märganud neid ülilahedaid may 28th käekellasid mu kahes viimases postituses. Kõigepealt kandsin valget tikandiga 01:36PM kella ja siis kaunistas mu rannet must 11:51AM kell, mille numbriplaadil ilutseb Londoni kaart. Head uudised, teil on võimalus üks neist võita!
Koostöös vinge kellabrändiga may 28th saab üks teist ühe ilusa kella omanikuks. Võitmiseks peab vaid like'ima Bowtie Diary't ja may 28th'i Facebookis siin ja siin (minu suur tänu kõigile, kes seda juba teinud on) ja täitma ära allpool oleva ankeedikese.
See ilmselt ei saaks lihtsam olla, eks? Mida te siis ootate? Giveaway lõppeb 12. septembril, seega teil on piisavalt aega, et seda ka oma sõpradega jagada, sest kui teie ei võida, siis sõber ikka võidab ja saate kella hoopis tema käest laenata :)


Lay down and wake up in Slowtown

September 02, 2013

Twenty One Pilots- Slowtown

Here I am, sitting in my Tartu flat, blogging the last set of pictures from Tallinn, when on a particularly rainy day, Grete and I sent each other off to university. 
I chose another of these "in between" outfits, which is half summer, half autumn. The flowy skirt and pearl-embellished top are a winning combination in my books and the jacket only adds a bit of an edge to the whole thing. With a swipe of red lipstick, my only rainproof flats and the coolest timepiece (it's a map of London, you guys!), this girl took on the melancholy of rain. Also, my "casually holding a coffee cup" pose is very strong, don't you think?  
I'm very sad to let this particular summer go, but ahem, I have to get it out of my system somehow and make room for better things that I'm sure are yet to come. 

Siin ma nüüd siis olen, istun oma Tartu korteris ja postitan viimaseid pilte vihmasest Tallinnast, kui me Gretega üksteist ülikooli ära saatsime.
Valisin jälle sellise suve ja sügise vahepeal oleva riietuse. See lendlev seelik ja pärlkraega pluus on minu silmis täielik võitja ja jakk lisab veidi särtsu juurde. Kiire punasuu, minu ainsate vihmakindlate madalate kingade ja kõige lahedama kellaga varustatuna (see on Londoni kaart!), sain üle ka kõige melanhoolsemast vihmast. Minu "niisama hoian kohvitopsi" poos on ka väga tugev, kas te ei arva? 
Mul on väga kurb sellest konkreetsest suvest lahti lasta, aga siiski pean selle oma süsteemist välja saama ja tegema ruumi paremate asjade jaoks, mis tulevikus kindlasti ootavad. 


blouse- vintage+diy
jacket- random brand
shoes- blink
watch- c/o may 28th
 pictures by Grete Teng.
this post is part of the IFB project.