Best of 2013

December 31, 2013

Another one of those few traditions on my blog is making a recap of my favourite outfits through the year. As always, I have a closet full of clothes, but I wear about 1/3 of it all over and over again. I'm not going to make the New Year's resolution of being more versatile, because I know, that in the end it'll be all about black jeans and collared shirts anyway.
I hope you all had a great year and that you're going to have an even more fantastic 2014. I know that this year has been absolutely amazing and I really can't wait to see what the next one has in store for me. 

Veel üks väike traditsioon mu blogis on vaadata aastale tagasi ja võtta kokku kõik minu lemmikriietused. Nagu alati, on mul kapp riideid täis, aga ma kannan neist lakkamatult ainult kolmandikku. Ma ei hakka andma alusetuid uusaastalubadusi ja ütlema, et ma tahaksin olla mitmekülgsem, sest ma tean, et lõpuks kannan niikuinii ainult musti teksaseid ja kraega pluuse. 
Ma loodan, et teil on olnud imeline aasta ja et 2014 on veel parem! Ma tean, et minu jaoks on see aasta olnud täiesti fantastiline ja ma ei suuda oodata ja näha, mis uuel aastal minu jaoks plaanis on.

1 / 2 / 3

1 / 2 / 3

1 / 2 / 3

1 / 2 / 3

My Christmas wishlist

December 24, 2013

There are few traditions on this blog, but my annual Christmas wishlist is one of them. When on previous years I've had quite certain things on my mind, then this year it's generally "all things pretty". Or a kind of recipe for the perfect lazy day at home - pretty undergarments, sparkly jewellery, good books and an amazing Christmas record, a perfectly fragrant candle and an organic body lotion. Doesn't all this just make you want to have a 24-hour lie-in? 
Merry Christmas, you lovely lot!

p.s. Yes, the hat is irrelevant, but pretty nevertheless.

Minu blogis ei ole eriti palju traditsioone, aga iga-aastane jõulusoovide kollaaž on üks neist. Eelmistel aastatel on mul üpris konkreetsed soovid olnud, aga sel aastal on nimekirjas lihtsalt "ilusad asjad". Või siis on see kõik ideaalne retsept ühes eriti mõnusaks ja laisaks koduseks päevaks - kena pesu, sädelevad ehted, head raamatud ja üks võrratu jõulune svingiplaat, mõnusalt lõhnav küünal ja looduslik kehakreem. Kas see ei tekita teis tahtmist terve ööpäeva voodis vedeleda? 
Imelisi jõule, te armsad inimesed!

p.s. Jah, see müts on natuke teemaväline, aga ilus sellegipoolest. 
1. Hanky Panky bra - because pretty underwear is the basis of pretty outfits, no?
2. Komo Koa wooden ring - such a cool heritage piece to keep a lifetime, the titanium and Koa wood don't wear out, so you can pass it on to your siblings/children and keep it in the family forever
3. Ryan Storer earcuff- because sparkle
4. Alexa Chung's "It" - surely it's the book of the year?
5. Shourouk earrings - again, because sparkle
6. Joik candle- when your room smells like cinnamon coffee, you simply can't be sad
7. Stella McCartney silk chemise - pretty nightwear brings beautiful dreams, everybody knows that
8. Joik body lotion - good for nature, good for you
9. "Luella's guide to English style" - it would be my bible, seriously
10. Shourouk statement necklace - you guessed it, sparkle!
11. Komo Koa titanium and wood bangle - something to wear every single day, I guess it's the next best piece after a Cartier love bracelet 
12. Tntees hat- when winter finally does arrive, one needs to be warm. And cute.
13. Robbie Williams "Swings both ways" - a must for a combined RW and swing music fan like me. Christmas spirit guaranteed!

Warm and fuzzy

December 22, 2013

I think I might have a British soul inside, because this rainy Christmas isn't bothering me one bit - it's way better than pinching cold and icy pavements. I just drown myself in that amazingly warm coat from New Yorker and drink endless cups of tea. Perfect balance for warmth inside and out. 
I've been such a lazy dresser lately and the fact that throwing on this coat is so simple isn't helping either, it's liek I don't need anything else. Today I even made the effort and accessorised with my new stacked rings and that cute wooden bow, but to be honest, usually I don't even bother doing that much. Time for an early New Year's resolution maybe? 
I promise to dress like I mean it, every single day.

Ma olen vist pisut briti hingega, sest see vihmane jõuluilm ei häiri mind absoluutselt. See on igatahes parem kui näpistav külm ja jäised kõnniteed. Ma lihtsalt mattun enda imesooja ja pehmesse mantlisse ja joon lõpmatult palju teed. Ideaalne tasakaal, et olla soe nii seest- kui ka väljastpoolt. 
Viimasel ajal olen eriti laisk riietuja olnud, eriti sellepärast, et selle mantli selgaviskamine on nii kerge ja mul tekib tunne, et muud põnevat pole vajagi. Täna ma isegi haarasin kapi pealt oma uued sõrmused ja armsa puust lipsukese, aga tavaliselt ei viitsi nii paljugi pingutada. Vist on aeg varajaseks uusaastalubaduseks? 
Ma luban riietuda iga päev nii, nagu mul oleks tõsi taga. 


 coat- c/o new yorker
jeans- lindex
boots- tamaris
pictures taken with nikon 1.

Christmas giveaway with Rosegal!

December 19, 2013



Lately I've been feeling extra Christmas-y, even without the snow and all I can think of is the 24th of December - spending time with my family, eating delicious food and opening presents under the tree. I'm yet to do my Christmas shopping for family and friends, but I do have a present ready for one of my lovely followers!
Rosegal is a really cute vintage-y shop and they are offering one Bowtie Diary follower the chance to spend 20$ at their shop. Since the shipping is free, then you can pick out whatever you fancy within that price limit and make yourself an end-of-the-year present.

How to enter: 
1. Like Bowtie Diary on Facebook HERE
2. Like Rosegal on Facebook HERE
3. Pick out your favourite item from their shop here and leave a comment on this post with your choice, your name and your email. Easy as that!

The giveaway will end on the 31th of December!
(I also put together a little selection of what I would choose and believe me, it was difficult!)

THE WINNER IS SILJA P. CONGRATULATIONS!

Sel aastal on mul üle pika aja tõeline jõulutunne ja suudan ainult mõelda 24ndast, kuidas ma pere seltsis mõnusat toitu söön ja kinke avan. Ma ei ole veel perele ja sõpradele kinke ostnud, aga teile, mu kallid lugejad, on mul kink olemas! 
Vintage'st inspireeritud riideid müüv armas netipood Rosegal on mu lugejatele valmis pannud 20$ suuruse kinkekaardi, mille eest saate valida endale meelepärast. Kuna neil ei ole postikulu, siis on valik päris suur ja uskuge mind, keeruline. 

Kuidas osaleda: 
1. Hakka Bowtie Diary fänniks Facebookis SIIN
2. Hakka Rosegali fänniks Facebookis SIIN
3. Jäta kommentaar sellele postitusele, kus on kirjas sinu nimi, meiliaadress ja lemmikasi nende poest siin. Nii lihtne ongi!

Kingiloos lõppeb 31. detsembril!


large hem floral skirt here
polka dot sleeved dress here
sequin triangle t-shirt here
sequin collar blouse here

Bloggers' flea and news!

December 15, 2013

Yesterday was a day I'd been planning for months and anticipating even more. I hosted a bloggers' flea market at cafe Sinilind together with I AM Photographer! Estonia's most influential bloggers got to clean out their closet and sell the goodies just before Christmas time, there was also a make-up booth and of course all the lovely people who came to visit. I could not have asked for a better day, so here's a massive thank you to everyone who made the event possible! Thoughts about a new one were already thrown into air, so who knows, what might happen in the future.
As if the weekend wasn't good enough already, on Friday I had a little pre-Christmas day. I'm now a proud owner of a Nikon 1 V2 - my very first camera! I still have to properly get used to it and get to know it, but I promise to bring you guys along for the ride!

Eilne päev oli minu jaoks väga eriline - olin seda planeerinud juba kuid ja oodanud veel kauem. Korraldasin koostöös I AM Photographeriga kohvikus Sinilind moeblogijate kirbuturu! Eesti kõige lahedamad blogijad said võimaluse oma kapid halastamatult tühjaks teha ja kogu kraam laadal maha müüa. Kohal olid ka Glow Make-Up stuudio jumestajad, kes soovijatele meiki tegid ja loomulikult palju-palju toredaid ostjaid, kes nüüd blogijate asjadele uue elu annavad. Ma ei oleks osanud soovida paremat päeva ja siinkohal tahan suurelt tänada kõiki, kes üritusega vähegi seotud olid! Juba visati õhku mõte korraldada sama asi ka kevadel, eks näis, mis juhtub...
Nagu nädalavahetus ei oleks juba piisavalt hea olnud, oli minul reedel omamoodi eeljõulupäev. Olen nüüd uhke Nikon 1 V2-e omanik - minu päris esimene kaamera! Pean sellega veel korralikult sõbraks saama ja ära harjuma, aga ma luban, et võtan teid sellele rännakule kaasa! (Ja hakkan tublimaks blogijaks!)


 shirt- ralph lauren
pictures taken with nikon 1 v2.

The season to be sentimental

December 09, 2013

London Grammar - Strong

My first semester at university is slowly coming to an end and schoolwork is quietly growing over my head and all deadlines arriving at the same time. Luckily there are a few nice things and lots of nice people to keep me sane. We have snow and the most magical Christmas lights around Tartu. I received this darling skirt from Persunmall, which makes dressing for long days at the library so much more fun. Even though it's cold, I like it, because I have an excuse to drink endless cups of tea and I can wear my new winter coat. There's my flatmate who keeps brightening up my mornings and lets me borrow her clothes. Evamaria came to town just to take pictures of me. My friends keep making me laugh every single day. And all that's just a fraction of everything that's well.

Minu esimene semester ülikoolis hakkab varsti vaikselt läbi saama ja praegu on küll selline tunne, et koolitöö kasvab üle pea ja kõik tähtajad on täpselt samal ajal. Õnneks on mõned toredad asjad ja palju toredaid inimesi, kes mind terve mõistuse juures hoiavad. Tartus on lumi maas ja kogu linn on imeliste jõulutuledega kaunistatud. Mõned päevad tagasi sain Persunmallist selle armsa seeliku, mis muutis pühapäevase päeva raamatukogus palju toredamaks. Kuigi on külm, meeldib see mulle, sest mul on põhjus juua lõputult teed ja kanda enda uut talvemantlit. Minu korterikaaslane suudab mu hommikud säravaks muuta ja lubab mul oma riideid laenata. Evamaria tuli ekstra minu pildistamise pärast linna. Mu sõbrad suudavad mind iga päev naerma ajada. Ja see on vaid murdosa kõigest sellest, mis on hea. 


necklace- tally weijl
coat- monton
rings- vintage
boots- tamaris
pictures by Evamaria

Watch out!

December 04, 2013

I seem to have developed a mild obsession with wristwatches. Just a year ago, I only owned one - a simple and classic everyday watch. Now I have 5. There's the cool golden electronic one I got as a graduation gift. Also the white-and-floral may 28th beauty. Then I recently bought a simple watch with a black leather strap. The twist here is that it looks like a kitten, with ears, whiskers and everything. 
This Born Pretty braided vintage-looking wristwatch is just the perfect addition to what seems to be my ever-growing collection. It will look perfect with cosy knits for the wintertime or with breezy summer dresses in about 6 months from now (ah, dreams). Fellow watch addicts, be sure check out their store too. Born Pretty is also offering a 10% coupon code (PIIAC10) to all my readers, which makes giving yourself a nice Christmas present even easier. 

Mul on viimasel ajal tekkinud mingi kinnisideeline käekella-hullustus. Aasta tagasi oli mul neid vaid üks- lihtne ja klassikaline igapäevakell. Nüüd oman viit. Mul on lahe kuldne elektrooniline kell, mille sain suvel lõpukingiks. Siis veel valge-lilleline may 28th'i iludus. Hiljuti ostsin ühe lihtsa musta rihmaga käekella, mille võlu on hoopis selles, et numbrilaud on kassikõrvade, -vurrude ja kõige muuga. 
See Born Pretty punutud kell on minu lõputult kasvavasse kollektsiooni ideaalne täiendus. Kujutan ette, et see näeb talvel eriti armas välja mõnusate kudumitega ja poole aasta pärast on seda tore kanda lendlevate suvekleitidega (unistada ju võib). Born Pretty pakub mu lugejatele ka 10%-list allahindluse kupongi (PIIAC10), mis teeb endale jõulukingi ostmise liiga lihtsaks...

KUTSE: Eesti moeblogijate kirbuturg

December 01, 2013


Juba mitu-mitu kuud olen korraldanud koos I AM Photographer'iga üht erilist üritust ja lõpuks on aeg sellelt saladuseloori kergitada!
14. detsembril toimub Tallinnas kohvikus Sinilind üks eriline kirbukas, kus enda kappide-sahtlite sisu panevad müüki Eesti moeblogijad. Ligi 20 blogijat on teinud oma kappides suurpuhastuse ja on nüüd valmis enda lemmikriided, -ehted ja -kingad teistele moehuvilistele edasi pärandama. Kõlab juba põnevalt? 
Lisaks blogijatele on üritusel ka I AM Photographer'i esindajad, kes tutvustavad uusi tuuli fotograafiamaailmas ning on loomulikult valmis vastama kõikvõimalikele küsimutele kaamerate-välkude-statiivide ja kõige muu sarnase kohta. Kui sind on kaua piinanud küsimus õige kaamera valimise kohta või tahad veel paar nädalat enne jõule kingikotti midagi erilist leida, siis on see sinu võimalus!
Meigitrende tutvustab Lumene, kes toob endaga talvise ilumaailma hitt-tooted ja värsked jumestustrendid. Kõike saab omal nahal proovida ja katsetada. Kindlasti on Lumene spetsialistid valmis ka kõiksugu küsimustes aitama, olgu selleks õige jumestuskreemi valimine, kassisilma joonistamine või just selle ideaalse punase huulepulga leidmine. Saa nõu, milline meik sobib kõige paremini glamuursele jõulupeole või millist toodet kinkida oma emale. Ära jäta võimalust kasutamata!
Ehk siis, Eesti blogijad müüvad oma vinget kraami, uusi tuuli fotomaailmas tutvustavad I AM Photographer'i eksperdid ja ilunõu jagavad Lumene esindajad. Loomulikult saab ka Sinilinnu köögipoolelt kõiksugu head-paremat! Tule ja saa osa ühest vahvast laupäevasest pärastlõunast! (Ja kutsu sõbrad ka kaasa!)

Täpsema info ürituse ja osalevate blogijate kohta leiab ürituse Facebooki lehelt [SIIT].
Tehke kalendrisse 14. detsembri peale üks suur märge ja kohtume juba paari nädala pärast Sinilinnus!