Blushing

April 27, 2014

Back on the school track, kind of, but the sunny days make it all oh-so-much more difficult. Spending my days on the balcony, sunbathing and reading seem so much better than essays and presentations. 
Some time ago, my friend asked me to go shopping with him and help him pick out new clothes. My question was, when could we go. Seriously, playing personal shopper for friends is so much fun, you should try it. You get to go shopping, but spend none of your own money! Well, to be honest, that wasn't the case, because I found plenty of pretty things for myself too (scroll below, the blouse and the boots), but I totally deserved those. Or at least that's what I keep telling myself, but then again, don't we all?

Hakkan kooliga jälle ära harjuma, aga päikselised ilmad teevad kooliskäimise oi-kui-palju raskemaks. Palju ahvatlevam tundub kõik päevad rõdul veeta, päevitada ja lugeda, mitte arvuti ees esseesid ja presentatsioone vorpida. 
Mõni aeg tagasi küsis üks mu meessoost sõber, kas ma tahaksin minna temaga šoppama, sest tal oleks uusi riideid vaja. Minu ainus küsimus oli, et millal minek on. Tõesti, sõprade isiklik šoppamisassistent olla on nii lõbus, te peaksite proovima. Viige oma ema, vend, sõber, kes iganes ostlema ja aidake talle riideid valida. Kogu asja võlu on selles, et saate poodides käia, aga oma raha ei pea kulutama! Minu puhul see nii küll ei läinud, sest kuna parajasti on veel allahindlused ka, leidsin endalegi palju ilusaid asju (näiteks allpool olev pluus ja saapad). Mulle meeldib mõelda, et ma väärin neid, kuid samas, kellele ei meeldiks selliseid väikeseid vabandusi tuua? 


jeans- monki
jacket- thrifted (but vero moda)
boots- from jetty
necklace- flea market
ring- diy
bag- thrifted
pictures taken with Nikon 1.

Not at Coachella

April 20, 2014

I'm terribly sorry for the silence on the blog. Don't worry, I haven't disappeared under a rock or dramatically fled to another country. I've actually been under a heavy load of schoolwork and gone to Pärnu for the weekend. Being in the summer capital is ever-so-teasing, because the weather actually feels like summer, tourists take over the streets and daily ice creams are a must, but in the back of my head there's still the shadow of school on Monday. 
All that didn't stop me from dressing like it's the middle of summer or that I actually want to be at Coachella (I do, though), floral crown and everything. Also, how cool is that dress? I got it from Forever 21, while in Dublin, mostly because of the zip halfway through the dress. My friends thought it's ridiculously tacky, but to me, it's has the perfect 90s aura. 

Vabandan selle pika vaikuse pärast blogis. Siiski pole vaja muretseda, ma pole kivi alla kadunud või dramaatiliselt teise riiki põgenenud. Olen hoopis koolitöö alla mattunud ja põgenesin nädalavahetuseks Pärnusse. Suvepealinnas olemine on tõeliselt mõnus, aga samas nii õrritav. Ilm on täiesti suvine, turistid on linnatänavad juba üle võtnud ja igapäevane jäätis on kohustuslik, aga kuskil kuklas on ikka meeles, et esmaspäeval peab ju kooli minema. 
Siiski riietusin nii nagu oleks südasuvi või ma tahaksin iga hinna eest Coachellal olla (tahangi tegelikult), lilled juustes ja puha. Selle ägeda kleidi sain Dublinist Forever 21-st ning suurim meelitaja oli minu jaoks see lukk keset kleiti. Sõbrad küll arvasid, et see on tobe, aga mulle meeldib see kerge 90ndate aura, mille see kleidile annab. 


jacket- random brand
floral crown- diy
sunglasses- house
shoes- from penney's 
pictures taken with Nikon 1.

Flowers for no reason

April 10, 2014

I have to be honest with you, I didn't actually go anywhere in this outfit. I might wear it to a party next week, but this time it was just for a little walk and pictures. I've read articles about blog readers being mad about bloggers dressing up for no reason and bloggers losing credit for not being "believable", but come on, who even actually cares? I know I don't and if I get to stroll around Tartu in a pretty dress, I'm a happy girl.
Comments welcome below!

Pean teiega aus olema, ma tegelikult ei käinud selle riietusega kuskil. Võib-olla lähen sellega järgmisel nädalal ühele peole, aga see on ka kahtluse all. Seekord käisin lihtsalt jalutamas ja pildistamas. Olen lugenud artikleid, mis räägivad sellest, kuidas blogilugejad on pahased, et blogijad niisama põhjuseta end üles löövad ning arvavad, et blogijad on seetõttu "vähemusutavad", aga tegelikult, kelle asi see on? Mind küll ei huvita, kas keegi on niisama lahedad riided selga pannud või ta sai neid kuskil päriselt ka kanda. Tean, et kui mul on võimalus kena kleidiga Tartus jalutada, siis on tuju hea ja kõik õnnelikud. 
Olete enam kui teretulnud allpool oma arvamust avaldama!
PS! Laupäeval müün järjekordseid kapitühjenduse vilju Tartu Kaubamajas Buduaari turul. Võite mind kohata kolmandal korrusel, tulge ostke asju ja öelge tere :)



leather jacket- random brand
necklace- seppälä
ring- little souvenir from London

Riverside

April 03, 2014

Only a few days left until my birthday, I'll be stepping into a new decade and for some absolutely superficial reason, I'm so excited! I'm on my way home right now and tomorrow I'll have all my best friends over for a party full of sweets, good music and lots of lols. For the past few days I've only been thinking of that. During the more boring lectures I've spent time on Pinterest, searching for cute cupcakes to bake. In between lectures I've been shopping for decorations and disposable cameras. I'm yet to make a playlist and choose between two dresses to wear (more about my outfit troubles on the FB page). 
Anyway, I've been choosing comfort and warmth over awesomeness these days and fitting all of my worldly belongings into this fantastic bag. I got it from the bloggers' flea market in December and for a slight moment, I hoped it was a real Mulberry. It's not, but I can pretend. 

Minu sünnipäevani on jäänud ainult paar päeva, olen ühe jalaga juba uues kümnendis ja millegipärast olen nii ärevil! Sõidan praegu Tallinna poole ja homme tulevad kõik head sõbrad külla ja pidutseme hea muusika, megakoguse magusa ja lõbusa tuju seltsis. Viimased paar päeva olen ainult sellest mõelnud. Igavate loengute ajal olen Pinterestist armsate muffinite retsepte otsinud ja loengute vahepeal olen käinud poes, et osta igasuguseid tobedaid kaunistusi ja ühekordseid kaameraid. Playlist on veel tegemata ja kahe kleidi vahel pean ka valima (minu dilemmast saate lähemalt lugeda mu FB lehelt).
Loomulikult olen selle ilmaga eelistanud pigem mugavust ja sooja, sest kevad otsustas end ära peita. Kõik kaasaskantava kraami olen mahutanud sellesse lahedasse käekotti. Sain selle detsembris blogijate turult ja hetkeks isegi lootsin, et see on päris Mulberry. Tegelikult ei ole, aga ma võin ju teeselda. 



 coat -monton
sweater-thrifted
trousers- c/o oasap.com
shoes- blink
necklace- thrifted
pictures takes with Nikon 1.