Everyday Wonderwoman

April 09, 2013

Have you ever thought, how small things happening in everyday life are real wonders? It's a wonder when you favourite movie comes on the TV, it's truly a miracle when your sibling decides to do the evening's dishes, it's a real wonder when you pass that difficult math test. It seems like a wonder of the world, when you get that perfect sugar-to-milk ratio in your coffee. As Picasso said, it is a miracle that one does not dissolve in one's bath like a lump of sugar.
My recent little everyday wonder is finding this megaawesome T-shirt from a thrift shop. For merely a euro, it was like stealing! I was so anxious to wear it that I even hand washed yesterday, which happens as rarely as miracles. In true Wonderwoman spirit, I wore paired it casually with jeans, so my secret identity would be safe, but added my cape too, because, you know.. superheroes and stuff. 

Kas te olete kunagi mõelnud, kuidas väikesed igapäevased asjad on tõelised imed? See on ime, kui su lemmikfilm tuleb telekast, see on tõeline ime kui su väike õde otsustab ise õhtused nõud ära pesta, see on ime, kui saad selle tohutult raske matemaatikatööga hakkama. See on ime, kui kohvis on täiesti ideaalne suhkru ja piima vahekord. Nagu Picasso ütles, on see ime, et inimesed vannis suhkrutüki kombel ära ei lahustu. 
Minu hiljutine pisiime oli selle megalaheda pluusi leidmine ühest Tartu kaltsukast. Vaid ühe euro eest tundus see liiga hea, et olla tõsi. Oma suures õhinas seda kanda, ma isegi pesin selle käsitsi ära, mis on juba omakorda sama harv juhus kui ime. Tõelise Imenaise vaimus kandsin seda igapäevaselt ja lihtsalt teksadega, et mu salaidentiteet ikka salajas püsiks, samas pidin kandma ka oma keepi, sest noh.. superkangelased ja nii.


 shirt- thrifted
cape- monton
jeans- lindex
boots- tamaris

wristwatch- thrifted

pictures by Getter M.

3 comments :

  1. Uskumatu leid ja sobib Su keebiga oivaliselt. :) Heh, see Picasso ütlus meeldis ka väga! :D

    http://genefic.blogspot.com/


    ReplyDelete
  2. That is a steal! love it though I want it! xxx

    ReplyDelete
  3. Nice blog:)

    Kisses

    www.deeaella.blogspot.ro

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)