Meet Mr. Jones!

March 08, 2014

Each day is more and more spring-like, so right now is just about the right time to wear all the jumpers and cardigans that have been cast in the depths of your closet for too long. Let them see daylight for one last time, until they have to make room for better things, such as crop-tops, cut-off shorts and all other nice things. 
Being the basics-lover that I am, I was beyond stoked to wear this Jones cardi from Never Fully Dressed. According to Alexa Chung (the queen of everything that I believe in, sartorially and otherwise), everyone needs a basic navy jumper in their wardrobe. So now I have mine and can reach to it one the days, when picking out clothes is too much of a task, so I just reach for my favourites. As I've mentioned a hundred times before, the "black jeans, white shirt and something else" combo in unbeatable. 

Iga päev on aina rohkem kevadine, seega just nüüd on õige aeg enda kappi vedelema jäänud kampsunitele veel viimast korda päevavalgust näidata. Siis saavad nad rahulikult jääda ootama uut aastat ja teha ruumi parematele asjadele nagu nabapluusid, lühikesed püksid ja kõik muu suvine ja tore. 
Mulle nii väga meeldivad lihtsad basicud ja see kardigan poest Never Fully Dressed sobib sinna kategooriasse ideaalselt. Alexa Chung (võib öelda, et minu suur eeskuju ning mitte ainult riietuse osas) on ka öelnud, et igaühel peaks riidekapis olema üks lihtne tumesinine kampsun. Nüüd mul on enda oma olemas ja saan selle juurde pöörduda päevadel, kus mõtlemine sellele, mida selga panna, on liiga keeruline ülesanne. Sellistel puhkudel panen alati selga enda lemmikriided. Nadu ma olen sada korda öelnud, et ole vastast "mustad teksad, valge pluus ja midagi veel" kombinatsioonile. 


shirt- ralph lauren
jeans- monki
boots- angelo carutti
pictures taken with Nikon 1. 

1 comment :

Thank you for all of your sweet comments! :)