ERKI 2014

May 26, 2014

ERKI is an annual fashion show here in Estonia, where the students from the Academy of Arts can show their creations and let their fantasy fly free. So far, I'd made up reasons for not going, but this time, together with Sandra, we decided that it was time for our first ERKI. The tickets arrived by post with a package of goodies and the show wasn't anything less than that. Below are pictures of my favourite collections, but let's just say that they don't call it a fashionshow for nothing! 

Siiani olin igal aastal mõelnud välja igasuguseid vabandusi, miks mitte ERKI moeshowle minna, aga sel aastal otsustasime Sandraga, et aeg on küps meie esimeseks ERKIks. Juba paar päeva varem postiga tulnud piletid tekitasid parajat elevust ja moenäitamises eneses ei pidanud grammigi pettuma.
Kalevi spordihall oli vapustavalt lahedaks tehtud ning vaatamata kahele unetunnile ja meeletule palavusele olin lõpuni välja täitsa ergas, sest laval kõndiv mood ju köitis niivõrd! Allpool on pildid ka minu lemmikkollektsioonidest. Esiteks loomulikult vääriline võitja Anna Jelizarjeva, kelle kollektsiooni juhatas juba sisse ülilahe video ja riided olid lihtsast põnevusest pungil. Hanna Haringi "Printemps" oli vaieldamatult ilusaim kollektsioon ERKI laval - imeline pilveprint, palju kraesid ja vägev sokkide-sandaalide kooslus (mida üldse oli väga palju näha). Omamoodi jäi mulle silma Ukraina disainerite "It feels like war" ning eriti see valge kleit venekeelse kirjaga МИР, mis tähendab ju rahu. Poliitiline statement läbi moe, vägev! Kati Stimmeri "Braille" oli ka selline, mida mina kannaksin silma pilgutamata. See oli võrratult lihtne ja puhas, neiulik ja armas. 
Igatahes oli vägev õhtu ja moeshow on täiesti oma nime vääriline! 


pictures taken with Nikon 1. 

No comments:

Post a Comment

Thank you for all of your sweet comments! :)