No rain on my parade

June 18, 2014

I can't believe the weather we've had! Remember, last week I was all about summer? Well today it snowed in some parts of Estonia, it rained in Tartu and it was miserable, to say the least.
Whenever it rains and the weather is grey and boring, I tend to grab my jeans and bury myself under a heap of sweaters and scarves. If I'm lucky, I've remembered to grab my umbrella and wear weather-friendly shoes. In most cases I've been too optimistic or forgetful and eventually spend the day practically running from shelter to shelter and keeping my nose to the ground to avoid the rain getting in my eyes, messing up my hair or any contact with it, basically.
After having a nosey around some of my favourite e-stores, I realised that I could make rainy days a lot cooler. For example, a pair of mint green on sparkling silver rain boots would go far better with my trench than my current plain and practical dark pair. I should finally replace my broken old umbrella with a fun and floral new one. Of course, what's essential when keeping away the rain, is a good old mac and there's plenty of those too. My favourite is the pac-a-mac, which is also a good thing to have around during festival season!
Check out my little selection of stuff below and pray for summer to come back!

Kas te üldse suudate uskuda viimaste päevade ilma? Õnneks Tartus pidin hakkama saama ainult vihmaga, aga mõnes kohas sadas ju lund! Varsti on Jaagup Kreemi ennustus juulikuu lumest teoks saamas...
Olen avastanud, et vihmaste ilmadega haaran alati oma teksaste järele ja mattun sallide ja kampsunite mäe alla. Kui meeles on, võtan vihmavarju kodust kaasa ja heal juhul panen jalga ilmastikule sobilikud jalatsid. Enamasti veedan päeva siiski pea maas kiirustades, et vihm silma ei tikuks, vesi soengut ära ei rikuks ja et ma üleüldse seda koledat ilma võimalikult vähe näeksin.
Vaatasin pisut veebipoodides ringi ja avastasin, et võiksin need vihmased päevad hoopis lõbusamaks teha. Näiteks sobiksid helerohelised või hõbedaselt sädelevad kummikud minu kevadmantliga palju paremini kui praegune praktiline tume paar. Oma katkise vihmavarju peaksin ka lõpuks ära viskama ja asemele midagi hoopis lillelisemat hankima. Kõige olulisem niiskuse eemale hoidmisel on loomulikult vihmakeep või -mantel ja ka nende valik on väga rikkalik. Minu lemmik on pac-a-mac, mille saab mugavalt kokku panna ja kaasa võtta, ning mis tuleb suvisel festivalihooajal ka kindlasti väga kasuks. 
Kiigake minu väikest valikut allpool ja samal ajal palun palvetage, et see ilm lõpuks ikka ilusaks läheks!

1. Asos, 2. Siison, 3. Asos

1. Next, 2. Asos, 3. Next

1. Boohoo, 2. Nelly, 3. Siison

1 comment :

  1. Whenever it rains I just stay at home and make fun of people who are outside... I'm evil :D

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)