Hair care with Salon+

November 24, 2014


Last Wednesday I had the pleasure of being treated to a four-step hair treatment with Joico products at Salon+.  Judging by the before and after pictures, help was much needed. After that, all I could do, was touch my hair. They were so silky! 

Eelmisel kolmapäeval oli mul võimalus käia Tartu Salon+'is ja kostitada end ja oma juukseid ühe mõnusa talve-eelse hooldusega. Joico neljaastmeline hooldus algas sügapuhastava šampooniga pesuga, et saada juustest välja kõik mustus, juuksehooldustoodete jäägid ja näiteks tänavatolm. Seejärel kandis juuksur peale juuste ph neutraliseerija, et järgnevad kaks maski eriti hästi toimiksid-toidaksid. Esimesena läks juustesse Joico intensiivne proteiinimask. Teate, nii mõnus oli kui juuksur Tangle Teezeriga kammis ja maski juustesse jaotas. Istusin seal mingi mõnuleva kassi näoga! Järgmiseks Joico kahjustatud ja kuivade juuste hooldusmask, koos peamassaažiga. No mis saaks mõnusam olla! 
Siis sain peale mitukümmend minutit kestnud hooldust kraanikausi juurest juuksuritooli ja mõnusa sileda föönisoengu. 
Aitäh, Tartu Salon+ selle imelise kolmapäevõhtu eest! Koju jõudes ei suutnudki muud teha, kui ainult oma imepehmeid juukseid silitada. 


No comments:

Post a Comment

Thank you for all of your sweet comments! :)