Marimo Pastelicious Spring-Summer Show

May 05, 2015

I hadn't been to a proper fashion event for so long, so last weekend I went to Tallinn just to have a peek at Marimo's spring-summer show.  It was all very feminine, very simple and very on trend pastel-perfect. At one point the clothes seemed kind of boring, but then I realised that I'd totally wear those outfits of white shirts and colourful girlie skirts. 
The clothes were simple, not boring. Mostly, they seemed to be well-tailored. I could see that the models were comfortable in their outfits and now I'm just dreaming of those low-drawstring-waist dresses for all the summer fun! 
I tried my best to put my photography skills to work from my front-row seat, but I still need a bit of practice. If you're really eager for more of Marimo goodness, check out a gallery here and  the lookbook here.  

Ma ei olnud ammu ühelgi korralikul moeüritusel käinud, seega sel nädalavahetusel sõitsingi Tallinnasse selleks, et laupäeva õhtupoolikul Marimo kevadsuvisele moesõule pilk peale visata. Kollektsioon oli väga naiselik ja armas, lihtne ning trendikalt pastelsetes ja mahedates valgetes toonides. Ühel hetkel hakkasin aga mõtlema, et kõik komplektid tunduvad kuidagi igavad ja tavalised, kuidagi "tehtud". Siis aga mõistsin, et ma kannaksin ise päris hea meelega selliseid komplekte, mis koosnevadki ainult lihtsast T-särgist ja lendlevast seelikust. 
Sain aru, et komplektid pole igavad, aga ilusalt lihtsad. Kõigele lisaks tundusid need olevat ka imehästi õmmeldud. Tundus, et modellid tundsid end riietes tõepoolest mugavad. Nüüd istun siin ja unistan ühest ilusast nööritava madala pihaosaga kleidist, et sellega suvel piknikke pidada ja praktika ajal kontoris istuda. 
Üritasin oma esireakohal kõik fotograafiaoskused ka mängu panna, aga see moesõude pildistamine vajab veel harjutamist. Kui teil on huvi kollektsioonist rohkem pilte näha, siis vaadake näiteks siia galeriisse või lehitsege Marimo lookbooki siin.


pictures taken with Nikon 1. 

No comments:

Post a Comment

Thank you for all of your sweet comments! :)