Shopping List: Pussy Bow Blouses

November 01, 2015

Carrying on with the bow theme on this blog, I'm bringing you a short shopping list inspired by my last outfit post. So if you, like me, felt that you definitely need another perfectly preppy and slightly Seventies pussy bow blouse in your life, then look no further. As always, the selection is from my favourite high street stores and totally affordable. There's also quite a few similar blouses in River Island, but for some reason their product photos had the bows undone, but I wanted all the tops in this collage to be bow-tiful, so I decided not to include those. 
I actually even googled the term "pussy bow", just to make sure that I am indeed talking about shirts and not something super saucy about female genitals. So, interesting facts about the bow! It's named like that, because it resembled a bow tied around a kitten's neck (which sounds too cute and we should bring back this trend!). One of the most powerful women said to be a fan of the pussy bow look was Margaret Thatcher. According to numerous fashion websites, the trend has made a comeback in 2011, 2013 and 2015, so has it ever actually gone out? 

Jätkan lipsukeste temaatikaga siin blogis ja toon teieni šoppamispostituse, mille peategelaseks on mu eelmisest outfitipostitusest tuttav laisa lipsuga pluss. Kui teile, nagu mullegi, tundus neid pilte vaadates, et oleks oma garderoobi vaja üht armsat lipsukesega pluusi, siis olete õiges kohas. Nagu alati, on mu valik täiesti tavalistest riidepoodidest ja täiesti mõistlikke hindadega. Tegelikult on päris hea valik selliseid pluuse ka River Islandis, aga kuna nende tootepiltidel olid lipsud lahti jäetud ja ma tahtsin, et siin kollaažis oleks nii palju lipsukesi (ja litreid!) kui võimalik, siis pidid need pluusikesed kahjuks välja jääma. 
Inglise keeles nimetatakse selliseid lipsukesi "pussy bow" ja ma igaks juhuks isegi guugeldasin seda sõnapaari, et täiesti kindel olla, et ma räägin ikkagi pluusidest ja mitte kogemata naiste suguelunditest. Igatahes, mõned huvitavad faktid selliste lipsude kohta! Nimi ise tuleb sellest, et kunagi seoti kassipoegadele kaela ümber lipsukesi, mis kõlab totaalselt armsana ja mina hääletan selle trendi tagasitoomise poolt. Üks kõige kuulsamaid ja mõjukamaid "pussy bow" fänne oli Ühendkuningriigi peaminister Margaret Thatcher. Erinevate moeteemaliste veebilehtede kohaselt on see trend teinud tagasituleku aastatel 2011, 2013 ja 2015, nii et kas see on üldse kunagi moest ära läinud? 


4 comments :

  1. Kui tavaliselt jääks mu pilk püsima pigem nude toonis pluusil, siis seekord on VAU efekt Marks&Spencer'il!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mind veidi häirib see satiinine materjal, aga värv on 100% super. Muide, neil on sama pluusi beežis toonis ka!

      Delete
  2. Instagram is tricky business and its really hard to distinguish what is real and fake these days. I think staying true to yourself is the key in all of this. :)

    anaprodanovich.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. I think your comment must have jumped under the wrong post. But I totally agree with you on Instagram!

      Delete

Thank you for all of your sweet comments! :)