Waving Goodbye To Amsterdam

February 01, 2016

Lately I've been so head over heels into trying to make the most of my last month, weeks and days here, that blogging has taken a backseat. First it was exams and then it was days spent travelling all around the Netherlands (with weather so crap that outfit pictures were out of the question) and a flash trip to Antwerp and now it's all about fitting in breakfast dates and coffee meetings to say goodbye to the friends I've made on my time on exchange and start making plans about travelling the world to meet them all again.
Last Friday I said goodbye to Amsterdam - a city that I didn't really "feel" at first, but started to like more with every visit. I know for a fact that I will miss the option of just hopping on a train and being in such a gorgeous and bustling place. Fortunately a good friend of mine just started her exchange there, so maybe the Dam and I won't have to spend too much time apart. (So if anyone has any life hacks to find cheap plane tickets, hit me up!) 
On that flash trip to Antwerp, I really wanted to do some shopping, as it is one of the best shopping destinations in Europe and in addition to a lovely sale find from COS (my first!) I also took full advantage of the massive sale at Forever 21 to grab this perfectly pale pink jumper and a few pieces of pretty undies in a very similar shade. I'm having a thing for this blush pink lately, but it somehow makes me feel really positive, so maybe it is time to say goodbye to darker clothes? 

Viimasel ajal olen tegelenud sellega, et mu viimane kuu, viimased nädalad ja päevad siin Hollandis oleks eriti täie ette läinud ja blogimine on paraku pisut pausile jäänud. Kõigepealt oli eksamisess, siis sõitsin päris palju Hollandis ringi ja tegin ka kiire linnapuhkuse Antwerpenis (mis ei olnud tegelikult niisama turistitamine, aga pisut põnevam projekt, millest teile varsti-varsti teada annan) ja nüüd on pea iga päev olnud mõni ühine hommikusöök või kohvitamine, et kõikide tekkinud sõpradega korralikult kallistada, nad koduteele saata ja teha reisiplaane, et õige pea juba uuesti kohtuda saaks. 
Eelmisel reedel jätsin hüvasti ka Amsterdamiga - linnaga, mida ma alguses väga ei tajunud, aga iga järgmise korraga hakkas see mulle aina rohkem meeldima. Kindel on see, et ma hakkan igatsema võimalust lihtsalt rongile hüpata ja siis selles ilusas, mõnusas, kihavas metropolis olla. Hea uudis on see, et mu sõbranna alustas just oma vahetussemestrit Amsterdamis, mis tähendab, et võib-olla mina ja see kaunis linn (ja kaunis sõbranna, kes oli abiks ka nende piltide tegemisel, aitäh!) ei peagi liiga kaua aega lahus veetma. 
Kui uuesti Belgiasse põigata, siis sellel kiir-reisil Antwerpenisse mahutasin oma plaanidesse ka paar tundi šoppamisaega, sest tegu on ikkagi ühe parima ostlemislinnaga Euroopas. Lisaks sellele, et jätsin sinna oma COSi süütuse koos kõigest 17 euroga, vallatlesin korralikult ka Forever 21 allahindlusel ja lihtsalt pidin saama (nagu ikka) selle kahvatu-lõheroosa kampsuni ja paar paari vägagi sarnases toonis püksikuid. Mul on viimasel ajal tekkinud mingi tohutu kiindumus sellise õrna roosa tooni vastu, mis millegipärast muudab mu päevad palju positiivsemaks, nii et võib-olla oleks aeg hüvasti jätta ka tumedate rõivastega?


 Jumper- Forever 21, Jeans- House, Rings- c/o Style Moi, Boots- Tamaris

Follow me on FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER

11 comments :

  1. So cool! I would love to go to Amsterdam, and this outfit is awesome! I love the hat and the peach jumper xx

    Rags of Love - Alternative Fashion, Beauty and Lifestyle Blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amsterdam is stunning, you should definitely go!

      Delete
  2. great photos I'm really loving your outfit, loving those jeans especcially!

    lifeisashoe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! Those jeans are sooo old though, I just got a new pair that I can't wait to show.

      Delete
  3. Armas kamps! Leidsin ka ise üleeile Mangost nii kena roosa turtle neck kampsuni ja siis mõtlesin, et ehk selleks hooajaks aitab ja kamps sai riideouule tagastatud (uskumatu eneseületus!) xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma just mõtlesin, et oleks aeg oma roosaihalus teoks teha ja lõpuks endale midagi roosat osta :) :)

      Delete
  4. You look very lovely. I really like your sweater,nice shade! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, you're so sweet! The colour was actually what I liked most about the jumper :) :)

      Delete
  5. Love your outfit and Amsterdam looks so beautiful! How have a I never been?!

    xx

    http://thestylecrusader.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! And Amsterdam is really beautiful, you have to go!

      Delete

Thank you for all of your sweet comments! :)