My 5 Favourite Instagrammers

February 10, 2016

Considering the slightly unhealthy amount I spend scrolling Instagram daily and the speed with which my thumb rushes to double tap any nice coffee, architecture or flower pictures I thought it only appropriate to bring you a selection of my favourite Instagrammers. These are the accounts that I religiously follow and almost certainly like all of their pictures just because they're so nice and also, inspirational on the road of ~curating my aesthetic feed~. I'd love to hear about your favourites on Instagram too, just to feed the addiction a bit more! Also, you're going to love these 5 girls, but don't forget to check out my Instagram @piiaounpuu too!

Arvestades kui kriminaalselt palju aega ma iga päev Instagramis veedan ja missuguse kiirusega mu pöial suudab iga ilusat kohvi-, arhitektuuri- või lillepilti kaks korda koputada, mõtlesin, et oleks ainuõige, kui ma jagaksin teiega oma lemmikinstagrammijaid. Need on kontod, mida ma väga agaralt jälgin ja kelle pilte juba automaatselt laigin, sest need on kõik nii ilusad ja omamoodi inspireerivad loomaks enda ~kaunilt kureeritud pildivalikut~. Hea meelega loeksin ja vaataksin ka teie lemmikuid Instagramis, et sellele sõltuvusele veel natuke hoogu juurde anda! Need viis tšikki meeldivad teile kindlasti, aga ärge unustage minu Instagramile @piiaounpuu ka pilku peale viskamast!


In addition to being a perfect blogger and my absolute favourite in that field too, Olivia's killing the Instagram game with pastel-perfect pictures of her daily outfits, snaps of London and occasionally, her super cute dog Maggie. I basically want to have all of her wardrobe and go on daily pizza dates with the girl, is that too much to ask? If that's not doable, then maybe just some of her sass will rub off on me via Instagram?

Lisaks sellele, et ta on minu silmis täiesti ideaalne blogija ja ka selles kategoorias mu suur lemmik, on Olivia ka instagrammimises väga osav. Tema kontolt leiab perfektselt pastelseid outfiti-pilte, armsaid nurgakesi Londonis ja mõnikord ka pilte tema üliarmsast koerakesest Maggiest. Põhimõtteliselt ma tahaksin omada kogu tema garderoobi ja igapäevaselt temaga pitsat söömas käia. Kui see on pisut palju palutud, siis äkki veidi ägedust hakkab niisama Instagrami vahendusel külge?


Estonian blogger Getri, who recently gave birth to an unsurprisingly photogenic baby boy Gustav, shares her daily life as a blogger-mommy/fashion editor/all around babe. I'm not sure if it's the colourful smoothies that mix in with the monochrome feed, that LA sunshine she's enjoying now, the 90s style selfies with chokers and all or the fact that she's actually the only mommy blogger I follow (and tolerate) on Instagram, but her feed is definitely worth checking out. Oh, and she bought a sweatshirt, because I Instagrammed it. #bonuspoints

Getri on eesti moeblogija, kes hiljuti sai emaks Gustavile, kes on loomulikult sama fotogeeniline kui ta äge ema. Getri hoiab Instagrami vahendusel mind ja peaaegu kaht tuhandet teist kursis oma eluga blogija-emmena/moetoimetajana/niisama kihvti naisena. Ma ei teagi, kas mulle meeldivad kõige rohkem need värvilised smuutipildid, mis monokroomsesse feedi värvi toovad, see LA päikesepaiste, mida Getri praegu naudib, 90ndatest inspireeritud selfie'd või hoopis see, et ta on põhimõtteliselt ainus blogija-emme, keda ma Instagramis jälgin. Olgem ausad, beebipiltidega annaks ka väga üle pingutada, aga Getri kontole tasub kindlasti pilk peale visata. Boonuspunkte annab muidugi ka see, et ta ostis endale ühe pusa, kuna nägi seda minu Instagramis.


Emilee Anne posts carefully selected pictures of her outfits, but to me, the big player in her feed is that amazing vintage jewellery collection. Thanks to her I realised that lace up sandals look even better when they're adorned with vintage brooches and that a pair of oversized cat eye sunglasses goes a long way. Naturally the pastels and pretty light tones keeps getting my likes, I'm hopeless like that.

Selle armsa neiu postitused on küll eriti täpselt valitud ja ritta sätitud, aga Emilee Anne'i valik naiselikke outfitipilte ja vanade aegade ehteid lummab mind täielikult. Tänu temale avastasin näiteks, et nööritavad sandaalid näevad veelgi paremad välja, kui need on kaunistatud kümne prossiga ja et üks paar ülesuuruses kassisilmseid päikeseprille on alati abiks. Muidugi tõmbavad mind tema kontole ka imelised pastelsed ja lausa läbikumavad toonid, nende vastu on mul ravimatu nõrkus.


An illustrator who shares her life as a Londoner, her struggle of overcoming her mother's passing away and also, her quirky illustrations, Ella inspires in every way. Late last year I got a sudden ambition to start learning illustrating (e.g. learn to draw the most basic of things) and with a random notebook and pencil at hand, I tried to mimic her teacups and cactuses (yep, can't even do that myself). She just seems so genuinely nice, so go give her a follow!

Ella on illustraator, kes jagab oma elu londonlasena, üritab toime tulla ema kaotusega ja muidugi kostitab fänne ka armsate illustratsioonidega - igatahes on ta üks igatepidi inspireeriv naine! Eelmise aasta lõpus nakatusin kuidagi ka mingi illustreerimise pisikuga ja mõtlesin, et oleks tore see joonistamise kunst ära õppida ning nii ma siis kritseldasin hariliku pliiatsiga ettejuhtuvate vihikute servadele tema pildikestest inspireeritud teetasse ja kaktusetaimi (jep, sest ma ei oska niipaljugi ise joonistada). Ta tundub lihtsalt nii tõeliselt armas inimene, et minge ja vajutage "follow"!


Alina is a young Estonian photographer who might as well be a model, just because she's super stunning. In addition to those "give me all the facial features she has" portraits, I admire her stunning nature photography, capturing the beauty of Estonia so perfectly. And yes, I do consider myself lucky to have been in front of her lens once and am really looking forward to the next time, because Mirko and I had a two-year anniversary way back in December that needs to be celebrated.

Alina on noor fotograaf, kes tegelikult võiks samahästi modell olla, sest ta on kindla peale üks kõige kaunim inimene, keda ma kunagi näinud olen. (Andke andeks, kõik teised.) Lisaks sellele, et kõik pildid temast panevad mind paariks minutiks jõllitama, imetlen ma ka tema imekauneid pilte Eesti loodusest, mis seda maagiat nii hästi edasi annavad. Ning loomulikult tunnen end täieliku õnneseenena, et olen saanud tema kaamera ees poseerida ning et järgmist korda selleks ei pea enam kaua ootama, sest Mirko ja minu detsembrikuine teine aastapäev vajab jäädvustamist.

14 comments :

  1. Great post, I only recently got Instagram so I'll definitely start following your suggestions! Would love if you could check out my recent fashion post? :)

    The Fashion Road

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooh, nice to hear that you liked them all! How come you just got Instagram tho? :D

      Delete
  2. Ahhhh lovely! Their pics are amazing love the whole feed!
    Thestyletune.com

    ReplyDelete
  3. Love these suggestions! I always like finding new people to follow on instagram My addictions are: @parkncube and @charliemay - their photos are gorgeous but they are also two good friends so Instagram is a good way to stalk their lives now that I don't live nearby them!

    xx

    http://thestylecrusader.com

    ReplyDelete
  4. nice list!
    cheers,
    Idalia
    http://www.abstractorganza.com

    ReplyDelete
  5. liv and ella are my two fav people on the internet! love your other picks too

    Hannah at WRITTEN BY HANNAH

    ReplyDelete
  6. Getri on nii armas. Üldiselt imetlen ma iga ema, kes oma lastepiltidega liiale ei lähe. Getril on see õnnestunud. Mõneda koera- ja kassiomanikud olen aga Instagramist ära kustutanud, sest ei suuda söögi alla ja söögi peale lemmiklooma pilte vaadata. Mul endal ka kass ja viimati panin temast pildi vist aast tagasi. Oma tütrest panin Instasse pildi vist suvel. Instagrami täitmine on suur kunst, vahel leian mõne nii imelise konto, et võingi sinna jääda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma unustan iga kord vanematekodus käies oma kassi mõnele pildile püüda, kuigi Insragrami tahaks panna küll..

      Delete
  7. Nii armas!

    Ma üritan õiges koguses natukene kõike postitada ning mitte millegiga liialdada. See pole üldse tegelikult nii kerge :D

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)