You're All Invited!

March 31, 2016

In case you happen to be in Tallinn on the 10th of April, then you're all invited to another episode of Estonian Fashion Bloggers' Flea Market! Bloggers open their closets, jewellery boxes and give their lovely past, present and future readers the chance to shop what they've seen and lusted after in numerous outfit posts. There's also hairdressers to make everyone look extra nice and a few other little surprises! The Facebook event is here, so be there or be square! 

I also feel like I want to explain a bit why I haven't posted as much as I'd like to (even though I hate these "so sorry, I haven't blogged" type of posts, but I just want to share my non-online life). Coming back from my exchange I realised that it's about time to get a part time job, because I really don't have that many lectures this semester, so I explored all the options. I've been in the wonderful world of retail, folding jeans and admiring pretty dresses for about a month now, I'm also a part of Tartu Indiefest music festival's team taking care of all things marketing and communication. Journalism is on my mind as much as ever and I've been freelancing a bit for a national women's magazine and for absolutely my own pleasure and interest, I started a podcast in a local radio station, talking to and about inspiring women about success, creativity and careers. Fingers in all the pies? 

______________________

Olete kõik kutsutud! 10. aprillil (juba!!) seavad moeblogijad end taaskord Foody Allenisse sisse, et poetada lahti oma kapiuksed, puistada laiali oma ehtekarbid ja anda teile kõigile võimalus mõni äge ese endale soetada. Vabalt võib juhtuda, et see kleit-kott-käevõru, mida oled mõnes outfiti-postituses pikalt ihalenud, leiab pärast järgmist pühapäeva oma tee hoopis sinu riidekappi! Kui šoppamisest isu täis saab, siis on võimalus istuda ka Salon+ võluvate juuksurite toolidele ja lasta enda kaunitest kiharatest üks punutis või lokipahmakas teha. Ja tegelikult on mõned üllatused veel varuks, aga selleks hoidke juba ürituse Facebooki lehel silma peal! Sinna hakkab ilmuma ka isutekitajapilte kõigest müügiletulevast kaubast, et ikka keegi teist ei unustaks kohale tulla. 

Muu elu osas ka väike update, ehk tagasihoidlik põhjendus, miks ma viimasel ajal blogisse nii vähe jõuan (üldiselt vihkan neid "sorri, et pole bloginud" postitusi, aga siinkohal ma lihtsalt tahan oma muud elu ka teiega jagada). Hollandist tagasi tulles avastasin, et oleks aeg kooli kõrvalt päriselt tööle ka hakata ning suures õhinas panin kõik rauad tulle. Umbes kuu aega olengi töötanud Denim Dreami mõnusas peres (ja päevast päeva teksapükse voltinud ilusaid kleite imetlenud), samuti on minu korraldada Tartu Indiefesti turunduspool. Samas ei ole ma ka ajakirjandust unustanud ning tegutsen väikestviisi vabakutselisena ajakirjale Mari ja täiesti õhinapõhiselt oma lõbuks alustasin Generaadios raadiosaatega inspireerivatest naistest. Kes teeb, see jõuab, eks? 

No comments:

Post a Comment

Thank you for all of your sweet comments! :)