What's In My Bag?

April 22, 2016

Time for the sneaky bloggers' favourite, a never before seen on Bowtie Diary, a peek into my (slightly tidied) everyday cross body. I decided to open the insides of a smaller bag, because if I'd started to empty my everyday shoulder bag, you'd see a nice flat lay of 3-year-old lip balms, old receipts and some rice grains, which somehow have managed to make home in the bottom of my bag. So, to spare you of the inevitable everyday "glamour" and me from the consequent embarrassment, I put together a selection of essentials that definitely come with me every day and if the capacity of my bag allows, then also on weekends, days off and nights off. 

On aeg kõikide uudishimulike blogijate lemmikpostituseks, mida Bowtie Diarys veel nähtud pole - eksusiivne pilk minu (natuke korrastatud) väiksesse igapäevakotti. Oleksin võinud teie ette tuua ka oma suure igapäevakoti, kuhu lisaks kõigele allolevale kraamile mahub veel arvuti ja selle laadija ära, aga siis oleksite näinud piltidel ka umbes kolme aasta vanust huulekreemi, lugematuid vanu tšekke ja mõnd üksikut riisitera, mis mingil imelikul kombel mu kotipõhja pesa on teinud. Seega, et säästa teid sellest tohutust "glamuurist", mis mu igapäevaelu vürtsitab ja et säästa iseend kergest piinlikkusest, siis panin hoopis kokku komplekti asju, mis ühes väikeses kotis minuga alati kaasas on, kas siis nädalalõppudel, vabadel päevadel või õhtuti väljas käies. 


First are foremost comes the holy trinity that I chant to myself before leaving the house, just to check that I have them with me. That's phone, purse, keys. My phone is a Huawei P7, for any techies out there interested in that. The rose gold shimmery purse is from Asos, an impulse buy from last spring, which I've been meaning to replace simply because it's so huge. It indeed fits all the cards I have (because I rarely carry cash with me), but in reality I only need my ID, debit and transport cards and they'd fit in a much smaller purse. However, on this one I love the little labels pressed in so you know what goes where. Notice the "secrets" pocket? Keys are naturally another everyday essential, but you'll have to excuse me for the keychain, which by the looks of it, isn't in its youth. It's a souvenir from Barcelona that has served me well, but I feel like I want something cooler. A lanyard? A pompom? I am yet to figure it out and might even devote a whole post to keychains! (The most fashionable of all accessories to write about, for sure.)

Kõige tähtsam on muidugi telefon-rahakott-võtmed kolmainsus, mida ma endale iga kord kodust lahkudes korrutan, et kontrollida, kas ikka kõige olulisemad asjad on kaasas. Tehnikahuvilistele infoks nii palju, et telefon on mul Huawei P7. Roosakas-kuldse säraga rahakoti tellisin eelmisel aastal impulssostuna Asosest, kuid nüüdseks on juba tunne, et tahaksin selle mõne väiksema vastu välja vahetada. Muidugi mahuvad sinna iga toidpoeketi kliendikaardid, aga tegelikult läheb mul vaja ainult ID kaarti, pangakaarti ja "rohelist kaarti" ja need mahuksid lihtsa vaevaga näiteks ka sellesse väiksesse rahakotti ära. Samas meeldivad mulle selle roosa rahakoti kelmikad sildid, näiteks mündid peidan ma saladuste nime kandvasse taskusse. Võtmed on muidugi kolmas igapäevane hädavajalik asi, aga selle päevinäinud võtmehoidja peate mulle küll andeks andma. Tõin selle suveniirina Barcelonast, aga viimasel ajal on tunne, et tahaksin selle välja vahetada millegi ägedama vastu, näiteks pika kaelapaela, et võtmeid kotist lihtsamini leida või siis hoopis vahva karvase pallikese. Mõtlesin oma perfektse võtmehoidja otsingutest isegi eraldi postituse teha (sest see on ju kõige moekam aksessuaar, millest ühes moeblogis rääkida). 


Besides the essentials, I usually have a lipstick in my bag. Whether it's the one I'm wearing that day, or it's been left there from the last night out, I usually carry one. On five day out of seven there's a snack of some sort in my bag, sometimes it's an apple or some almonds, but most of the times it's a chocolate bar. I have such an incurable sweet tooth that chocolate is an everyday item in my bag. Whenever I can remember, I also take my earphones with me, because long bus rides are just made so much more tolerable with a nice Spotify playlist. 

Lisaks nendele kolmele põhiasjale, on mu kotis pea alati ka üks huulepulk. On see siis toon, mida ma sel päeval kannan või on see kotti jäänud mõnest eelmisest õhtust, aga mõni värv on mul ikka olemas. Vähemalt viiel päeval seitsmest on mu kotis ka mingi väike snäkk, kui olen tublim, siis õun või pähklid, aga enamasti ikka šokolaad. Mul on täiesti ravimatu magusaisu ja šokolaad on käekotis hädavajalik. Viimase aja suur lemmik on see sõbrapäevaks tehtud Musi šokolaad Kalevilt, mida kahjuks enam kuskil vist ei müüda, aga mille tšilli ja tumeda šokolaadi kooslusest unistan ma ilmselt terve aasta kuni järgmise sõbrapäevani välja. Kui mul on meeles, viskan kotti ka kõrvaklapid, sest pikad bussisõidud on ju palju mõnusamad, kui saab kõrvalpingis norskamise asemel mõnd head Spotify playlist kuulata. 


The big notebook is kind of a cheat in this post. I couldn't fit it in a small crossbody even if I had a magic wand, but besides my computer and charger, it's the most important item in my everyday bag. Juggling so many different responsibilities and roles, I need to have everything written down and documented. I'm also a sucker for to do lists and colour coding, so a few sharpies come with the notebook. It's also a nice place to store all kind of postcards, tickets and receipts. I keep my purse quite clean, but the notebook gets to house all the useless bits of paper. That stunning patched bag is from Mohito

See suur märkmik on väike sohk siin postituses. Ma ei suudaks seda oma väiksesse õlakotti ka kõige suurema tahtmise juures mahutada, aga igapäevaselt käib ta minuga alati kaasas. Olles võtnud endale nii mitu eri kohustust ja rolli, siis pean asjad üles kirjutama, et kõigel silma peal ja kätt pulsil hoida. Muidugi aitab kaasa ka mu nimekirjade tegemise lembus, nii et kaks värvilist vildikat leiavad ka tihti kotis oma koha. Oma rahakoti suudan ma suhteliselt puhtana hoida, aga see-eest kogunevad märkmikku vahele igasugused kasutud paberitükid, kus on kunagi midagi eriti olulist peal kirjas olnud. See lahe aplikatsioonidega kott on aga Mohitost

4 comments :

  1. Omg I love these images, and you've edited them so well! The souvenir from Barcelona is lovely, it doesn't need replacing ahah.

    Amy;
    Little Moon Elephant

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! I'm really trying to put more effort into my flatlays :D

      Delete
  2. Hei!

    Nägin just täna seda Kalevi Musi šokolaadi Viimsis, CityAlko poes. Tšilli ja maasika tükkidega :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tegelt?! Siis pean järgmine kord Tallinnas olles Viimsisse sõitma ja lootma, et see šoks on veel alles.

      Delete

Thank you for all of your sweet comments! :)