Lipstick On Your Collar

December 05, 2016


I''m going to make it look trés effortless and casually pop in that I spent last weekend, seemingly spontaneously, in London. In reality, it took a bit of planning and a whole lot of trying to keep the secret to myself, as a weekend away in the British capital was a birthday present for my mom and she only found out the destination three days before the flight. I bought the tickets in August so you can imagine the amount of self control that went into keeping it a secret both online and offline. 

Nothing quite says "weekend getaway" like a flash day in Notting Hill and Kensington, fully accompanied by some rose lattes and a bit of Christmas shopping, but more on that in my next post. Right now let's focus on the jumper. The jumper! It looks like something utterly Parisian chic (and totally resembling Bella Freud too), but is in fact by a new British brand Joanie. Yes, I had to wait until London to wear it and yes, I had to have my lips slicked red whilst wearing it. I used my newsletter sign-up bonus on this one (although I deliberated for days between this and the Maybe Baby one), only to find out a few days later that they have a killer Christmas collection with Prosecco themed jumpers and vintage fan shaped novelty purses. If it's not too late, then, Santa, here's your clue.
_______________

Kes mind Instagramis jälgib, on ehk tähele pannud, et hüppasin ülemöödunud nädalavahetusel lennukisse nagu Tartu-Tallinn bussi ja käisin justkui spontaanselt paariks päevaks Londonis. Kaadrite taga toimus aga asjalik planeerimine ja hambad ristis saladuse hoidmine, nimelt tegime emale juubelikingi, millest tema sai teada alles kolm päeva enne lendu, seega pidin mina nii päriselus kui internetis keele hammaste taga hoidma. Võite ette kujutada, kui raske see oli - ostsin piletid juba augustis ja sain oma tahtejõu korralikult proovile panna! 

Kiire turistipäeva veetsime Notting Hillis ja Kensingtonis, seltsiks roosiveega latted ja jõulušoppamine, aga sellest jutustan pikemalt järgmises postituses. Praegu aga tahaksin teie tähelepanu pöörata sellele kampsunile! See on nii pariisilikult šikk ja meenutab miskit, mille võiks välja anda Bella Freud (kui te nendega veel kursis ei ole, siis guugeldage ja tundke oma rahakotile kaasa!), aga on tegelikult ühe vahva uue briti brändi Joanie poolt. Muidugi pidin ma ootama Londoni reisini, et seda kanda ning otseloomulikult pidin ma sealjuures ka huuled punaseks värvima. Ostsin selle millalgi novembris, kui väike uudiskirjaga liitumise soodustus hakkas otsa saama (kulutasin mitu head päeva otsustamisele, kas valida see huulepulgaga või see Maybe Baby sviiter) ja siis avastasin paar päeva hiljem, et neil on tulnud ka suurepärane jõulukollektsioon, kus on muu hulgas ka prosecco-teemalised kampsunid ja lehvikukujulised peokotikesed. Kui veel liiga hilja pole, siis Jõuluvana, siin on sulle väike vihje. 

PS! Minu podcast mängib tublilt edasi, uues osas on külaliseks Sandra Raju - treener, triatleet ja üleüldse üks loomu poolest väga inspireeriv-motiveeriv-rõõmus inimene. Kuulata saate siit!


Jumper- Joanie, Jeans- Guess, Bag- Thrifted

Follow me on FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER

2 comments :

  1. I now have it and wore it the day after I got it to a family occasion with burgundy trousers and red lipstick also. So glad I saw it on your IG. Hope you had a lovely time in my city

    https://retrocasual.wordpress.com/

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)