Then at home we coloured eggs and baked a cake. It was a cake with yoghurt, peaches and white chocolate. It was OK( I'm not really a fan of peaches and white chocolate) . Here's the recipe:
What you need:
400g of dough with oats/ kaerahelvestega muretainast
3dl quite thick yoghurt/ üpris paksu (maitsestamata) jogurtit
1 egg/ muna
1 tea spoon of vanilla sugar/ 1 tl vanillsuhkrut
100 g ground white chocolate / riivitud valget šokolaadi
1 jar of peaches/üks purk virsikuid
Put the dough in the cooking form and put it in the fridge for a while. Mix the yoghurt, egg and chocolate. Pour the filling on the dough, cut the peaches in sectors and decorate the cake with them. Put in the over( 200 degrees) for about 30 minutes.
Pane tainas küpsetusvormi ja pane see natukeseks külmkappi. Sega jogurt, muna ja šokolaad. Kalla täidis taignale, lõika virsikud sektoriteks ja kaunista kook nendega. Pane ahju ( 200 kraadi) ja küpseta umbes 30 minutit.
And some pics of my Sunday:
The overflowing well.
Me and my sister, it was quite cold but it was really really fun to paddle in the water with my Wellingtons.
Minu lihavõttenädalavahetus oli päris tore. Laupäev oli igav siis ma koristasin. Aga pühapäeval käisime Tuhalas Nõiakaevu vaatamas. Legendi järgi elavad seal nõiad, kes kevadel vihtlema hakkavad(mida iganes..) ,aga tegelikult lihtsalt vesi ei mahu maa-alusesse jõkke ära. Niipalju siis maagiast. Räägitakse ,et see ajas üle viimast aastat , kuna varsti tuleb sinna lähedale kaevandus. Tänu sellele oli seal vääga palju inimesi . Aga tore oli.
Kodus värvisime mune ja küpsetasime kooki. Kook on jogurti, virsikute ja valge šokolaadiga .See oli päris OK ( mulle tegelikult virsikud ja valge šokolaad eriti ei maitse).
The treats look delicious!
ReplyDelete