Spring Awakening / Kevadine ärkamine

October 15, 2012

Just a head's up, today's post is slightly different from my usual ones.
About a week ago, last Sunday, I went to the theatre. Not a very special occasion for me, but this time it was special. The girl who played the lead role is my best friend. In addition to being an incredible actress and an incredible friend, she is also my blog's photographer. She is the key ingredient behind every outfit post, because without her and her amazing camera, this blog wouldn't probably exist.
Maybe you have heard about the smash-hit Broadway musical "Spring Awakening", maybe not. It is a story about the youth of the 19th century, unaware of their feelings and of how life works. It's a story about discovering themselves and just as quickly losing what they had found. On Broadway, the lead role was played by Lea Michele, in Estonia's adaption it is played by Getter Meresmaa. We always knew that she would eventually turn out to be an actress, but none of my friends would have guessed that it would be so soon. We went to see the premiere and it was absolutely stunning. All the energy and the magic happening on stage was unbelievable. Words can't express how proud I am of her.
I leave with some pictures of the play and the only picture I could find of the overemotional friends gathering around Getter just minutes after she had got off stage, tearing up and smiling at the same time (just as I am now..)

Lihtsalt väikese hoiatusena, tänane postitus on minu tavalistest üpriski erinev.
Umbes nädal aega tagasi, eelmisel pühapäeval, käisin ma teatrin. See pole minu puhul just eriti ebatavaline sündmus, kuid sel korral oli see tõesti eriline. Nimelt peaosas oli minu parim sõbranna. Peale selle, et ta on vapustav näitleja ja suurepärane sõber, on ta ka mu blogi fotograaf. Ta on täiesti asendamatu taustajõud iga postituse taga ning ilma temata seda blogi sellisel kujul ilmselt ei eksisteeriks.
Loodetavasti olete kuulnud muusikalist "Kevadine ärkamine" või näinud linnas selle veidi provokatiivseid plakateid. See on lugu 19.sajandi noortest, kellel pole aimugi oma tunnetest ega sellest, kuidas asjad maailmas tgelikult käivad. See on lugu eneseavastamisest ja sama kiirelt ka kõige leitu kaotamisest. Broadway'l mängis peaosa Glee-staar Lea Michele, Eesti versoonis on selleks ei keegi muu kui Getter Meresmaa. Me teadsime tegelikult kogu aeg, et temast saab lõpuks näitleja, kuid keegi meie sõprusringkonnast ei osanud arvata, et see nii kiiresti juhtub. Loomulikult käisime esietendust vaatamas ja see oli täiesti vapustav. Kogu lavaline energia ja maagia oli lummav. Ei ole sõnu iseloomustamaks seda, kui uhke ma Getteri üle olen. Kui te veel ei ole endale piletit soetanud, siis kindlasti tehke seda. Kui juba olete vaatamas käinud, minge veel (mina igatahes lähen!).
Lõpetuseks jätan teile paar imeilusat pilti etendusest ja ainukese pildi mille ma suutsin leida Getteri ümber kogunevatest üliemotsionaalsetest sõpradest, kes üritavad samal ajal nutta ja naerda (nagu minagi praegu..).


pictures by Tiina Kõrtsini /Õhtuleht

2 comments :

  1. Awesome picstures! Thanks for sharing:)

    http://theprintedsea.blogspot.de/

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)