Fashion week snaps #1

October 25, 2014

Fashion week is here! So today, after getting off my bus from Tartu I headed straight there for two shows: Kaidi Kuur and MOOD100, a celebration of 100 years of fashion education in Estonia. 
I loved this one dress from Kaidi Kuur, so elegant, so lace-y, so what I would wear. Of course the massive headpiece was a charmer too. 
MOOD100 was put together wonderfully. 10 designers, 10 decades, each to their own. Inspired by a decade, the designers created beautiful looks and it really was a proper show. 
Two more days to go!

Olen ka Tallinn Fashion Weekile jõudnud lõpuks! Läksin Tartu bussilt otse Salme kultuurikeskusesse ja nägin kaht etendust: Kaidi Kuur ja MOOD100, mis tähistas saja aasta möödumist moealase hariduse andmisest Eestis. 
See Kaidi Kuuri kleit oli mu lemmik, kuigi ülejäänud kollekstioon oli minu jaoks kuidagi igav ja liiga konservatiivne. See kleit paistis silma just neiulikuma lõike ja olekuga, palju pitsi ja elegantsi, palju kõike seda, mida ma kannaksin. Loomulikult see hiiglaslik must lilleseade modelli peas ei jätnud mind külmaks. 
MOOD100 oli tõeline moeetendus! Kümme disainerit, kümme kümnendit, igaühele oma. Inspireerituna oma kümnendi moest, kultuurist, ajaloost ja eluolust lõid disainerid komplekte, mis tõesti kohati panid ahhetama ja tõstsid suunurgad ülespoole.
Kaks päeva veel!


Black and white sometimes just looks cooler, no? 

No comments:

Post a Comment

Thank you for all of your sweet comments! :)