Mirror image

June 12, 2013

The best things come in the mail these days and just a few days ago, I received this supergorgeous shirt from my new sponsor Ahaishopping. Naturally I just had to pick a collared shirt instead of a pretty dress or a pair of cool shorts. Since their selection is so big and full of beautiful prints and patterns and funky little details, you can only imagine, what a difficult choice it was. Eventually I settled for this tropical shirt, with a mirrored pattern on the front and a sultry see-through back. If you actually want to see the back part, check out my Twitter or Facebook page, the camera stopped working before we could do any details shots. In addition, it has a really classic black collar, which is always nice, once winter settles in again and all my sweater want to be worn again. So what do you think, did i make the right choice? 
Luckily it is still summer, just not at its warmest self, so I paired the shirt with black jeans- what else? Hid my eyes behind the biggest sunglasses I own and tried very hard to get that casual-yet-polished messy bun/chignon.

Viimasel ajal tundub, et parimad asjad tulevad postiga. Just hiljuti jõudis minuni see imeilus pluus Ahaishoppingult. Loomulikult ei saanud ma muudmoodi, kui pidin valima mõne kraega pluusi, mitte mõne ilusa kleidi või laheda püksipaari. See osutus ka omamoodi keeruliseks, kuna nende valik on tõeliselt rikkalik, varieerudes kõikvõimalikest mustritest ja vahvatest detailidest kuni lihtsate valgete särkideni. Lõpuks langes liisk selle troopilise mustriga pluusi kasuks, millel on ees lahe peegelpildis muster ja tagapool kütkestav läbipaistev kangas. Kui te seljaosa näha tahate, siis vaadake mu Twitteri või Facebooki lehte, sest kaamera lõpetas töötamise enne, kui jõudsime detailipilte teha. Lisaks kõigele on pluusil veel lihtne must krae, mis muutub talvel eriti praktiliseks, kui kõik kampsunid tuleb jälle kapist välja otsida. Mis te arvate, kas tegin hea valiku? 
Õnneks on praegu veel suvi, mis sest, et mitte just kõige soojem. Seega otsustasingi pluusi kanda lihtsalt mustade teksadega, millega siis veel? Peitsin silmad oma kõige suuremate päikeseprillide taha ja üritasin juuksed seada sellisesse muretusse-aga-ikka-sätitud krunni.


jeans- lindex
brogues- blink
sunglasses-seppälä
pictures by Getter M.

10 comments :

  1. awesome shirt and awesome clutch :D

    ReplyDelete
  2. Väga lahe pluus! Eriti äge on see koos selle clutchiga, vinge :)

    www.zerxzastyle.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. love your style and photos <3


    www.konstylencja.blogspot.com
    www.facebook.com/Konstylencja

    ReplyDelete
  4. Oh I love that top!! And the bag is perfect.:)

    -Krisztina @ theaccessorizer.net

    ReplyDelete
  5. The print on your blouse is absolutely beautiful! Lovely pictures! x

    http://www.heldtogetherbypins.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
  6. See pluus on imeline! :)

    - http://despite-the-style.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Price : $23.65 Was: $59.13. Uskumtu, milline röövimine! Ostsin endale sama pluusi 12 dollariga. Mitte mingil juhul ei saa ühe Hiina pluusi alghind olla 60 dollarit. :)

    ReplyDelete
  8. gorgeous blouse x

    notanotherjess.blogspot.com

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)