KUTSE: Eesti moeblogijate kirbuturg

December 01, 2013


Juba mitu-mitu kuud olen korraldanud koos I AM Photographer'iga üht erilist üritust ja lõpuks on aeg sellelt saladuseloori kergitada!
14. detsembril toimub Tallinnas kohvikus Sinilind üks eriline kirbukas, kus enda kappide-sahtlite sisu panevad müüki Eesti moeblogijad. Ligi 20 blogijat on teinud oma kappides suurpuhastuse ja on nüüd valmis enda lemmikriided, -ehted ja -kingad teistele moehuvilistele edasi pärandama. Kõlab juba põnevalt? 
Lisaks blogijatele on üritusel ka I AM Photographer'i esindajad, kes tutvustavad uusi tuuli fotograafiamaailmas ning on loomulikult valmis vastama kõikvõimalikele küsimutele kaamerate-välkude-statiivide ja kõige muu sarnase kohta. Kui sind on kaua piinanud küsimus õige kaamera valimise kohta või tahad veel paar nädalat enne jõule kingikotti midagi erilist leida, siis on see sinu võimalus!
Meigitrende tutvustab Lumene, kes toob endaga talvise ilumaailma hitt-tooted ja värsked jumestustrendid. Kõike saab omal nahal proovida ja katsetada. Kindlasti on Lumene spetsialistid valmis ka kõiksugu küsimustes aitama, olgu selleks õige jumestuskreemi valimine, kassisilma joonistamine või just selle ideaalse punase huulepulga leidmine. Saa nõu, milline meik sobib kõige paremini glamuursele jõulupeole või millist toodet kinkida oma emale. Ära jäta võimalust kasutamata!
Ehk siis, Eesti blogijad müüvad oma vinget kraami, uusi tuuli fotomaailmas tutvustavad I AM Photographer'i eksperdid ja ilunõu jagavad Lumene esindajad. Loomulikult saab ka Sinilinnu köögipoolelt kõiksugu head-paremat! Tule ja saa osa ühest vahvast laupäevasest pärastlõunast! (Ja kutsu sõbrad ka kaasa!)

Täpsema info ürituse ja osalevate blogijate kohta leiab ürituse Facebooki lehelt [SIIT].
Tehke kalendrisse 14. detsembri peale üks suur märge ja kohtume juba paari nädala pärast Sinilinnus!

No comments:

Post a Comment

Thank you for all of your sweet comments! :)