The Dubliner

February 11, 2014

I'm back from Dublin and ready to bombard you with tons of photos of me, my friends and that beautiful city. During our five-day stay we managed to visit all the important tourist attractions and ooh-and-aah at almost every slightly older building we encountered.
I'm starting with a set of outfit photos from our third day in the Irish capital. I tried to keep my luggage (and my outfits) quite basic and simple during the whole stay - no fuss, just my favourite clothes with me. In very un-touristy manner I wore my heeled boots all the time, but hey, I managed!
The weather was so warm and looking back, it was kind of like a trip to spring. My winter coat was just about too warm, so wearing it unbuttoned was a nice change from the weather that I left behind in Estonia. 

Olen Dublinist tagasi ja valmis pommitama teid piltidega minust, mu sõpradest ja imeilusast linnast. Oma viiepäevase reisi jooksul jõudsime läbi käia kõik peamised turistiatraktsioonid ja õhata iga vähegi vanema maja ilu üle. 
Alustan oma "reportaaži" kolmanda päeva outfiti piltidega. Üritasin enda pagasi ja seega ka oma riietuse kokku panna nii, et kõik oleks võimalikult lihtne ja mugav - kõik minu basicud lemmikriided kaasas. Väga ebaturistilikult kandsin siiski terve sealoleku aja enda kontsaga saapaid, aga hakkama sain!
Ilm oli võrratult soe ja tundus, nagu oleks teinud reisi kevadesse. Mu talvemantel oli täpselt pisut liiga soe selle ilma jaoks ja hõlmade lahti kandmine oli Eesti ilmale mõnusaks vahelduseks.


sweater- reserved
shirt- ralph lauren
coat- monton
boots- tamaris
bracelet- vintage
pictures taken with Nikon 1. 

2 comments :

  1. Kus neid ralph laureni särke saab :)? Kauakaua otsinud kvaliteetset triiksärki aga no ei leia.

    ReplyDelete
  2. @Anonymous: Minu oma on second-hand ehk siis puhas õnn. Mul on see juba mitu-mitu aastat olnud ja hakkab oma aega tegelikult ära elama. Soovitaksin sul otsida 100% puuvillasisaldusega pluusi, kas mõned internetipoest (nt Asos) või kohalikest nt Marks&Spencer, Stockmann.

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)