Blushing

April 27, 2014

Back on the school track, kind of, but the sunny days make it all oh-so-much more difficult. Spending my days on the balcony, sunbathing and reading seem so much better than essays and presentations. 
Some time ago, my friend asked me to go shopping with him and help him pick out new clothes. My question was, when could we go. Seriously, playing personal shopper for friends is so much fun, you should try it. You get to go shopping, but spend none of your own money! Well, to be honest, that wasn't the case, because I found plenty of pretty things for myself too (scroll below, the blouse and the boots), but I totally deserved those. Or at least that's what I keep telling myself, but then again, don't we all?

Hakkan kooliga jälle ära harjuma, aga päikselised ilmad teevad kooliskäimise oi-kui-palju raskemaks. Palju ahvatlevam tundub kõik päevad rõdul veeta, päevitada ja lugeda, mitte arvuti ees esseesid ja presentatsioone vorpida. 
Mõni aeg tagasi küsis üks mu meessoost sõber, kas ma tahaksin minna temaga šoppama, sest tal oleks uusi riideid vaja. Minu ainus küsimus oli, et millal minek on. Tõesti, sõprade isiklik šoppamisassistent olla on nii lõbus, te peaksite proovima. Viige oma ema, vend, sõber, kes iganes ostlema ja aidake talle riideid valida. Kogu asja võlu on selles, et saate poodides käia, aga oma raha ei pea kulutama! Minu puhul see nii küll ei läinud, sest kuna parajasti on veel allahindlused ka, leidsin endalegi palju ilusaid asju (näiteks allpool olev pluus ja saapad). Mulle meeldib mõelda, et ma väärin neid, kuid samas, kellele ei meeldiks selliseid väikeseid vabandusi tuua? 


jeans- monki
jacket- thrifted (but vero moda)
boots- from jetty
necklace- flea market
ring- diy
bag- thrifted
pictures taken with Nikon 1.

2 comments :

  1. Väga kena rietus! :)

    www.dodolce.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Great look! Lovely!<3
    Follow <3
    I invte you on my blog www.worldcharlotte.blogspot.com

    :*

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)