adidas Stellasport launch

February 11, 2015

Do you know how new gym clothes make me feel? Like I want to do morning yoga, an afternoon run and an evening BodyPump class and then some more, because to me, new work-out clothes are the absolute best motivation to work out. So yesterday, at the adidas StellaSport collection launch all I could think of was how I need a pair of colourful leggings to drag my ass to the gym after all that bread I ate in Spain. 
Actually, I'd hoped for the collection to be even more colourful, crazy and "designer", but since it's an additional and more affordable line, I can see why it's more basic. Yes, to me an orange-white marbel-y patterned pair of leggings is basic when it comes to work-out wear. Oh, and Helene from Uus Tuus is just the perfect ambassador for such a funky brand and thank you Sandra, Kamilla and Marili for being goofy with me. 

Teate mis tunde uued trenniriided minus tekitavad? Sellise tunde, et tahaks teha hommikul joogat, pärastlõunal joosta ja õhtul BodyPumpi trenni otsa teha, sest minu jaoks on uued trenniriided kõige suurem motivatsioon üldse, et end spordiklubisse saada. Nii et eilsel adidas StellaSporti esitlusel mõtlesin ainult sellest kuidas mul on vaja neid värvilisi retuuse, et pärast seda Hispaanias saia söömist trenni tegema hakata. 
Tegelikult natukene lootsin, et see kollektsioon on veel vägevam ja värvilisem, aga kuna see on tavapärastest Stella McCartney Adidasele tehtud kollektsioonidest taskukohasem, saan täitsa aru, miks see pisut tagasihoidlikum on. Jep, mulle on oranži-valgekirjud retuusid trennisaalis täiesti tagasihoidlikud. Mainiksin ka ära, et Helene Uus Tuusa blogist on kõige ideaalsem saadik sellele brändile, keda üldse võiks valida (ainult Tommy Cash oleks ehk parem..) ja teeksin ka ühe suure tänupai Sandrale, Marilile ja Kamillale, et nad minuga koos nii vahvasti lollitasid. 


 all pictures taken with Nikon 1 by me, the last one by Jana Laigo. 

2 comments :

  1. Nii kihvti värvi pusa on sul seljas! Täitsa kahju kohe, et ma ei jõudnud kohale tulla :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tead see pusa oli veel hullult soe ja pehme ka! Ja kogemata sobis mu kleidiga :)

      Delete

Thank you for all of your sweet comments! :)