My Hair's Best Friends

March 29, 2015

Today's post is about the products that keep my hair vital and somewhat shining aka the best friends. I've used quite a few salon products lately and they've really made my hair healthier. Of course, a regular appointment with your hair stylist is also a must!
Most of the products are from Joico K-Pak Colour Therapy range and even though my hair is not colour treated, they suit me well and I like them more than Rich's moisturising products. So my routine goes: shampooing with the Joico K-Pak shampoo (or some other to treat my dry scalp), then conditioning with the Joico K-Pak conditioner. Those are the basics, but now it's time for my favourite product, the K-Pak Intense Hydrator mask. I apply it on my hair with an extrmely gentle Tangle Teezer brush and then let it sit for 5 minutes or so, until I was the rest of my body. After that, I towel dry my hair and caress my hair with Rich Silk Oil serum, then blow dry. I swear, after all that pampering my hair feel so soft and silky that all I want to do is stroke my hair. 
Those are all quite expensive products, so if you're on a budget, I recommend getting only the mask, because that's so worth every penny!

Just nii, tänases postituses tuleb juttu mu juuste parimatest sõpradest ehk toodetest, mis aitavad mu juustel elujõudu ja särtsu sees hoida. Pärast oma juuksehooldust Salon+'is olen saanud proovida päris mitmeid hooldavaid salongitooteid ja need on tõesti muutnud mu juuksed palju tervemaks. Loomulikult on oluline ka regulaarne juuksuriskäik, mida ma kipun unustama/koonerdama, aga luban, et nüüd külastan oma juuksurit vähemalt kolme kuu tagant! 
Toodete juurde! Enamik on Joico K-Pak Colour Therapy sarjast ja kuigi mul pole värvitud juuksed, sobivad need hästi. Muideks, olen proovinud ka Richi niisutavaid tooteid ja Joico meeldib mulle rohkem. Tavaline juukserutiin on selline: pesen Joico K-Pak (või mõne muu, näiteks minu kuiva peanahka turgutava) šampooniga, panen juukseotstesse Joico K-Pak palsamit ja lasen sel pisut toimida. Seejärel on aeg mu lemmiktoote, selle imelise Joico K-Pak Intense Hydrator juuksemaski käes. Selle kammin mõnusa Tangle Teezer harjaga oma juustesse. Kuna mul on päris paksud juuksed, siis jagan need pooleks ja panen kummalegi poolele ühe korraliku törtsu. Kui see on juustesse kammitud, saan samal ajal tegeleda näiteks keha seebitamisega, et maskil oleks aega imenduda. Pärast dušitamist kuivatan juuksed rätikuga, teen endale mõned pikad paid Richi Silk Oil seerumiga ja siis föönitan. See seerum on teine imetoode, mis mu kuivi juukseid turgutab ja ainus negatiivne külg on see, et pumbaga anumast tuleb korraga liiga suur kogus seerumit. Ausõna, juuksed on pärast sellist hoolitsust nii siledad nagu salongist tulles, tahaks aina pai teha ja silitada. 
Tõsi, need tooteid ei ole kuigi rahakotisõbralikud. Seega ütlen, et kogu šampooni-palsami-maski komplekti teil vaja ei ole, aga kui osta ainult üks toode, soovitan seda maski. Salon+ e-poes on praegu kõik juuksemaskid 20% allahindlusega, nii et õige aeg osta! 


Kõik tooted olen saanud Salon24 e-poelt kingitusena, aga kõik arvamus ja jutt on täiesti minu oma.

12 comments :

  1. Joico tooted on väga head. Suisa nii head, et kui ütlesin hiljuti oma tütrele, et õpi ise oma juuste pesemine selgeks, oli äsja avatud šampoon otsas. Minul on sinises pudelis palsam veel alles ja olen väga rahul. Hetkel vajavad mu juuksed just niisutust ja Joico on selle eest hoolitsenud. Shampoon tuleb aga uus osta...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kusjuures neid siniseid ma tahaksin ka proovida, sest need on ju ekstraniisutavad. Kui pehmed mu juuksed siis veel oleksid!

      Delete
  2. I also love to use the Joico hair care products, they work wonders for my hair!

    http://fashion-soup.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Right! I haven't tried anything like those on my hair before.

      Delete
  3. Nice post!!!

    Saludos desde Rep. Dom
    http://www.entreapuntesytela.com/

    ReplyDelete
  4. Thank you for sharing, great review!
    http://sepatuholig.blogspot.com
    instagram.com/grace_njio

    ReplyDelete
  5. I never used their products, but would like to try. Thank you for sharing this with us :) Liuba

    ReplyDelete
    Replies
    1. If your wallet can, then really do try. If not, then try to get a cheaper hair mask, I promise that masks work wonders.

      Delete
  6. Kui kõik juba Joico tooteid nii kiidavad siis eks peab ise ka järgi proovima :)

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)