Bellissima

April 20, 2015

Locations are so important to me, when I take outfit photos for the blog and I totally envy those bloggers who look great against a concrete wall in every weather. That's a useful skill, guys! Hence, I always try to think of unique places to shoot at, but I can't seem to find those in Tartu or when it's a nice place, my outfit doesn't match the ambiance. Am I being too picky or are you as delicate about blog pictures as I am?
You can imagine my content when I came up with our stunning railway station as a backdrop to this romantic look! Originally it's from 1876 and it still looks the same! So if you're using my blog as a guidebook to Tartu, that's one pretty place to see! I could almost imagine all the novel ladies with their large skirts and umbrellas, waiting for a puffing train to take them somewhere exciting. 

Kohad, kus ma blogi jaoks pilte teen, on minu jaoks alati millegipärast väga tähtsad ja ma totaalselt kadestan neid blogijaid, kes suudavad lihtsalt tellisseina taustal iga ilmaga võrratud välja näha. See on üks tore oskus, mida omada! Seega, ma üritan alati mõelda välja huvitavaid kohti, kus pildistada, aga Tartus on neid kuidagi raske leida või kui mõne ilusa koha leian, ei sobi see mu riietusega. Kas ma olen liiga pirtsakas või on keegi veel blogipiltide tausta osas sama valiv?
Võite ette kujutada mu rõõmu, kui tänase romantilise riietuse taustaks Tartu raudteejaama peale tulin. Jaamahoone ehitati 1876. aastal ja näeb siiani samasugune välja  - kui need seinad oskaksid rääkida, siis ma jääksingi kuulama. Juba seal perroonil poseerides kujutasin ette, kuidas suurte seelikute ja päevavarjudega aadlidaamid tolmuselt puhkivale rongile astuvad, et mõnda põnevasse kohta sõita. 
Muide, sukad, mida ma pildil kannan, on Bellissima brändilt, millel on parasjagu käimas võimas kingiloos, mille peaauhinnaks on reis Itaaliasse. Osalemiseks on vaja osta Bellissima tooteid, mis on saadaval enamikes supermarketites ja ostutšekk netis registreerida. Sukki on ju alati vaja ja ühest Itaalia reisist ei ütleks vast keegi ära? Rohkem infot SIIN



dress- thrifted (humana)
jacket- thrifted (osta.ee)
tights- c/o bellissima
shoes- apple of eden
watch- casio c/o kellad.ee

17 comments :

  1. Cute eyewear. Thanks for sharing and Happy Monday!

    Eye See Euphoria | http://eyeseeeuphoria.com/post/atlas-spring

    ReplyDelete
  2. Nice frames!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ReplyDelete
  3. Ilus stiil! Armas juuksed jaseadistus valisid oma pildid on väga maaliline.

    Õnnelik Teisipäev, Piia
    http://www.lovecompassionatelee.com/thinkoutloud/2015/4/20/42015

    ReplyDelete
  4. So cute! You mixed all the pieces really perfect!

    Costa de la Moda


    ReplyDelete
  5. Love the floral dress :)

    Sandy
    Bisous from France :)

    www.taimemode-fashionblog.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! I got it from a thrift store and it was only like 3 euros.

      Delete
  6. Ma käisin talvel Tartus ja oigasin iga seina juures, et vot - küll alles siin oleks äge pildistada ja siin ja siin... Aga mõni aeg tagasi avastasin, et üks mu lemmikblogija poseerib järjest ühe ja sama seina taustal ning ma panin seda ikka tükk aeg hiljem tähele ühe
    seinal oleva detaili pärast. Näeb teine lihtsalt nii hea välja, et võiks sinna seina äärde jäädagi :) PS. Su käekell on see, mis minu kogust veel puudub ja röövib alati mu tähelepanu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huvitav miks mina ühtegi sellist seina ei näe! Ja kusjuures see on mul juba teine selline elektrooniline kell - ma olen sõltuvuses! Aitäh :)

      Delete
  7. Yes,it's important for me too,to find perfect location to take a photos!
    You look great! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. you look absolutely gorgeous in this post! that dress is so pretty and you are totally rocking those awesome tights! i love your choice of backdrop for these pics, too!

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)