Addicted To

April 22, 2015

I live in Tartu, which is the second largest city in Estonia. Sadly, most fashion events are in Tallinn, so when there's something here in Tartu, I try to attend. Last Friday was one of the biggest shopping/fashion events in a local shopping mall. Even though I really dislike mall fashion shows, because the styling is usually awful and no one in their right mind would wear outfits as tacky and outrageous as those, I decided to go. At least it gave me a chance to wear my new jumpsuit. Can you tell I'm addicted to them, yet? But the way, it's only ten pounds here
There were actually two shows - one was the crappy mall one, but the other was by one of the leading designers and retailers in Estonian fashion Ivo Nikkolo and that was actually nice. 

Elan praegu peamiselt Tartus, aga kahjuks toimuvad kõik moeüritused Tallinnas. Seega, kui Tartus midagi moemaigulist toimub, siis üritan ikka kohale minna. Eelmisel reedel oli Taskus suur moe- ja ostlemispidu ja kuigi ma absoluutselt ei salli kaubanduskeskuste moesõusid, läksin ikka vaatama. Sellistel kaubanduskeskuste sõudel on alati ülistiliseeritud ülepakutud komplektid, mida keegi minu arvates kunagi ei kannaks. Tegelikult oli lisaks Tasku poodide sõule ka Ivo Nikkolo oma ja seda oli väga tore vaadata. Ning kas te leiate ka, et Urmas Väljaots tundub tohutult tore ja armas inimene? Tema prantsuse aktsendiga eesti keel on juba sulamist väärt!
Kui rohkem või vähem kahtlase väärtusega moesõud kõrvale jätta, siis vähemalt andis see üritus mulle ettekäände oma uut pükskostüümi kanda. Võiks juba vist öelda, et olen neist sõltuvuses? See must on nii tagasihoidlik ja mõnus kanda, unistan juba suveõhtutest, et sellega näiteks Pärnus ringi jalutada või mõnes Tallinna katusekohvikus aega veeta. Muide, see maksab siin umbes kümme eurot!


 jumpsuit- c/o elitefashion99
shoes- primark
watch- casio c/o kellad.ee

10 comments :

  1. The shirt-dress in the first photo is really great!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ReplyDelete
  2. Gorgeous photos! You look stunning; I love your glasses!

    WritingMonique

    ReplyDelete
  3. you look very cute in your new jumpsuit!

    ReplyDelete
  4. Great pics!! Happy Weekend! XO
    IG: @stylemelauren
    www.stylemelauren.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dear! Have a great weekend yourself too!

      Delete
  5. Replies
    1. Thanks! Those shoes are kind of breaking apart and getting their last few wears!

      Delete

Thank you for all of your sweet comments! :)