Date Night

May 12, 2015

A quick outfit post to you! And by quick I mean less talk, more pictures (although at the beginning of a post I never know how long the ramble might go on for), because that essay about Renaissance won't write itself.
I wore this out on a little date night last Friday - casual enough for dinner, fancy enough for dessert and a few drinks afterwards. I got this flouncy crop top at Mango from Barcelona and it's easily one of my favourite pieces in my wardrobe. Not because I'd wear it a lot, actually I think this was only the second time I've worn it, but because when I put it on, it feels special and makes me feel special. Plus the flouncy bit is so much fun! 
The shirt was on sale with only 11 euros and probably unavailable everywhere, but I'm planning a little crop top edition shopping list post, so keep your eyes peeled!

Üks kiire outfitipostitus teile! Ja kiire all mõtlen ma seda, et üritan vähem lobiseda ja rohkem ruumi piltidele jätta, sest see essee renessansskunsti lätetest ei kirjuta end ju ise.
Kandsin seda komplekti eelmisel reedel, meil oli Mirkoga väike kohtinguõhtu. See riietus on üheks randevuuks väga sobilik - piisavalt tagasihoidlik lihtsa õhtusöögi jaoks, piisavalt eriline selleks, et minna pärast magustoitu sööma ja mõned kokteilid teha. Kusjuures me tõepoolest sõime magustoitu mujal, sest Werneri kookide vastu ei saa miski siin maailmas! Selle pluusi sain Mangost, kui Barcelonas käisin ja see on tegelikult vist üks lemmikriideesemeid mu kapis. Mitte, et ma seda väga palju kannaksin, see vist oli ainult teine kord, kui see pluus mul seljas oli, aga kui ma selle selga panen, tundub see nii erilisena ja paneb mind ennast ka eriliselt tundma. Loomulikult on see vahva sats seal allosas ka vägagi lõbus!
Pluus maksis ainult 11 eurot ja ilmselt ei saa seda enam ühestki maailma Mangost osta, aga ma plaanin kohe-kohe teha nabapluuside teemalise šoppamispostituse, seega ärge kaugele minge!


shirt- mango
jeans- house
necklace- seppälä 

 Follow me on FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER BLOGLOVIN

15 comments :

  1. Punane sobib sulle! Ja õudselt meeldib see must-valge pilt ja sellele kaks eelnevat ka väga ilusad. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! Mulle on alati punane meeldinud, aga millegipärast on seda mu garderoobis päris vähe. Ja kiidusõnad piltide kohta said nende tegijale/töötlejale edasi antud.

      Delete
  2. You look lovely in your this red top. You got such a charming smile! Liuba x

    ReplyDelete
  3. Wow this outfit is beautiful!! I love your top and accessories :) you look amazing <3

    New post on GIRL ABOUT TOWN BLOG
    FACEBOOK || BLOGLOVIN || INSTAGRAM || G +

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Nicole! The necklace is actually ages old, but I rediscovered it from my jewellery box.

      Delete
  4. Nice look and nice top :)

    Bonne journée from France,
    Sand.

    www.taimemode-fashionblog.com

    ReplyDelete
  5. tõesti romantiline riietus :)

    ReplyDelete
  6. Thanks Bianka! And thanks for commenting on almost all of my posts!

    ReplyDelete
  7. Very very nice :) the necklace is so particular

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! The necklace looks like it could be handmade even, don't you think?

      Delete

Thank you for all of your sweet comments! :)