Pop Art

November 23, 2015

If there's any pop art lovers among my readers, then this post is for you guys! Feel free to scroll past the text bit and move on to the pictures (but do come back for the text too!), because I'm bringing out the big guns. If you don't know anything about pop art, stick around anyway, because you might just find your new favourite place for buying kick-ass T-shirts (just in time for Christmas too). 
I have to say, I have a weird relationship with T-shirts. I love a good statement T, but actually I just love buying them and they end up in a pile in my closet, while I only wear my trusty gray shirts and only occasionally put on those that actually say something more than "boring!" (like this for example). As far as styling goes, there's nothing better, yet more boring, than going for a jeans-and-a-T, although why fix something that isn't broken, am I right? 
When Grafitee, online magazine turned e-store for all things T-shaped, asked me to style one of their pieces, the art geek in me was so drawn to the Roy Lichtenstein inspired shirt, with a pun on it that every beauty-blogger would like to wear (plus it made a perfect excuse for a trip to the Stedelijk museum in Amsterdam). I also really liked this delicate shirt, paying an homage to wine and poems and this perfectly pink and so positive Oui shirt

Kui mu lugejate seas leidub popkunsti huvilisi, siis see postitus on teile! Võite vabalt sellest pikast jutust otse piltide juurde veereda (kuigi tulge ikka jutu juurde tagasi ka). Kui te aga popkunstist midagi ei tea, jääge ikka siia, sest võib-olla avastate enda jaoks uue lemmikkoha, kust ägedaid T-särke osta (parajasti kuu aega enne jõule ka) või avastate kogemata, et kunst on päris äge. 
Kui nüüd tõtt öelda, siis minu suhe T-särkidega on imelik. Mulle nii meeldivad igasugused tabavate kirjadega pluusid, aga suure auga nende kandmise asemel seisavad nad hoopis kapis. Samal ajal käin ma ringi ikka oma hallide T-särkidega ja panen eriti harva selga midagi, mis ütleb rohkemat kui "Igav!" (näiteks see kirjaga särk, mida viimati kandsingi vist tolle postituse pildistamise ajal). Kui nüüd asjade kokkusobitamisest rääkida, siis tavaliselt lähen ka siin igavamat teed pidi ja kannan oma särke vanade heade teksastega. 
Kui Grafitee, e-poeks muutunud veebiajakiri, minuga ühendust võttis ja palus välja valida üks särk, mida oma blogis kanda, pöörasin oma kunstinohiku silmad kohe selle Roy Lichtensteinist inspireeritud pluusi poole. Lisaks oli mul ideaalne võimalus külastada Stedelijki muuseumi Amsterdamis. Veel meeldis mulle see õrna kirjaga särk, mis ülistab veini ja luulet ning see armsalt roosa ja oi-kui-positiivne Oui pluus
'

T-Shirt- c/o Grafitee, Jeans- House, Bag- Vintage, Shoes- Aldo

Photography by Anestis Amanatidis.
Location thanks to Stedelijk Museum Amsterdam.
Artwork credits: Roy Lichtenstein, Pictoright

12 comments :

  1. Vau, Piia! Definitely my all time favorite pildiseeria Sinu poolt! Nii, nii tuus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uu, aitäh! (Ja väga lõbus eesti-inglise keel su kommentaaris :D)

      Delete
  2. Üritasin eile õhtu otsa kommentaari jätta, millegipärasti ei saanud. Aga olen Meriliniga nõus - ka minu lemmik seeria.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh-aitäh! Tundub, et võin palju veel oma mugavustsoonist välja minna :D

      Delete
  3. Väga äge särk! Tekkis endalgi tahtmine sealt midagi tellida. Mis suuruse sa endale võtsid? Kas pigem S või XS? Ma olen umbes sama suur kui sina ja tahaks teada, milline paremini istuks. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle tundus, et Grafitee poes on enamik särke meeste suurustega, mul on näiteks seljas meeste M. See on päris mõnusalt oversized, aga meeste S oleks vast parem. Naiste mõõtude järgi võtaksin ilmselt Mi...

      Delete
  4. What a brilliant shoot! I absolutely love this! Very Vogue and quirky at the same time.

    Xoxo,

    Ashley || Sed Bona

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! That quirkiness was exactly what I was going for.

      Delete
  5. I love it!!!
    I bet you would love Nyc. You should come visit after summer :)

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)