A Little Teaser

April 09, 2016

Tomorrow is a more special kind of Sunday. I am hosting the fourth fashion bloggers' flea market in Tallinn and knowing how nice the day is going to be, saying that I'm excited would be an understatement. I'm yet to tackle all of my wardrobe, pick out the things that I don't really wear anymore, cut and write tags and hope to give them a new life. Until then, here's a little teaser of what you will find in my little stall, should you be in Tallinn tomorrow. 

___________________

Homme on teadagi pisut eriline pühapäev. Juba neljandat korda on mul au korraldada moeblogijate kirbuturgu ja teades, kui toredaks see päev kujuneb, olen ma pisut rohkem kui elevil. Nagu juba natuke tavaks on saanud, pole üritus ainult šoppamiseks, istuda saab ka Salon+ juuksurite tooli või Stellariumi meigitüdrukute juurde ja lasta endaga igasuguseid imesid luua. Ja absoluutselt on avatud ka Foody Alleni köök, nende pontšikuid sööksin ma praegu umbes 4 tükki kohe ära, aga ega meie kirbuka jaoks loodud maasikate ja kitsejuustuga salatistki  ära ei ütleks. 

Tegelikult ma pean veel oma riidekappi sorteerima, valima asjad, mida ma väga enam ei kanna, neile sildid tegema ja hinnad välja mõtlema ning lootma, et kõik need ilusad asjad homme ka endale toredad uued omanikud leiavad. Seniks aga jätan teile väikese "isutekitaja" mõnede asjadega, mida homme minu letilt leida võib. Kavatsen oma garderoobis väga karmikäeline olla ja kõik kodus leiduvad kohvrid homme riietega kaasa võtta. 

Homme näeme! (Ja Facebookist leiab meid siit!)


1 comment :

Thank you for all of your sweet comments! :)