Dressing Up For Spring

May 12, 2016

Florals for spring? Groundbreaking!

Now that I've got that off my chest, let's talk about my new dress, perfect for the transitional in between weather of early spring and probably ideal for a summer's barbecue (the A-line cut hides all burger bellies!) and some festival dancing too. With some obligatory shorts underneath, though, because my towering 172 cm makes wearing the tunic-like dress too risky, especially if there's a sneaky spring breeze in the air. 

The dress is the star here, but I did also go full on with the accessories. That floral headband has been my secret little remedy for third-day-after-the-wash hair lately. When it's so warm outside that a fedora would simply melt off my head, then a statement headband is perfect to take the attention off the not so fresh roots and put it completely on me, resulting in quite a few "I guess she's going to a costume party" looks from passersby.  

Also, how incredible is the weather? The pictures (taken a mere week and a half ago) suggest early spring, but in a few blinks of an eye, we have greenery, blooms and blue skies as far as the eye can see (and I write this from my dorm room on the sixth floor, so I can in fact, see quite far). Although I don't really feel like a student anymore, with my only two lectures a week, but whether I like it or not, spring also means looming essay deadlines and exams lurking just around the corner, so if I'm not at work, you'll find me at the library. 
___________

Lillemuster kevadeks? Kui üllatav! 

Nüüd kui see kohustuslik filmivihje on ära tehtud, saame rääkida mu uuest kleidist, mis on oi-kui-ideaalne selleks peaaegu soojaks, aga natuke jahedaks vahepealseks ilmaks, mis meil siin paar nädalat tagasi oli ja ilmselt sobiks väga hästi ka suvistele õuepidudele (see mõnus A-lõige peidab ju kõik burgeribeebid ära!) ning festivaliväljadele tantsimiseks. Muidugi oleks suhteliselt kohustuslik kleidi all igaks juhuks ka lühikesi pükse kanda, sest iial ei või teada, millal mõni kaval tuuleiil seelikusaba kergitab ja minu tohutult pika 172cm kasvu juures on taolise tuunika kleidina kandmine natuke riskantne. 

Kuigi kleit on siin piltidel kõige tähtsam, siis ega ma ennast aksessuaaridegagi tagasi ei hoidnud. Silmasin seda peavõru juhuslikult vanematekodus ja see on saanud mu suureks abimeheks, kui on vaja paar päeva tagasi pestud juukseid peita. Sooja ilmaga sulaks mu lemmikkaabu peast lihtsalt ära, aga see lilleline peavõru võtab kenasti tähelepanu mu enam mitte väga värsketelt juuksejuurtelt ja viib selle sujuvalt kõigele muule, tulemuseks nii mõnedki "Ma loodan, et ta läheb kostüümipeole" pilgud möödakõndijatelt. 

Muidugi ei saa ma ka siin postituses üle ega ümber sellest ilmast! Need pea poolteist nädalat tagasi tehtud pildid annavad aimu varakevadest, aga praegune silmapiirini ulatuv rohelus, õitemeri ja sinine taevas tundub küll uskumatu. Kusjuures, kirjutan seda postitust oma kuuenda korruse ühikatoast, nii et silmapiirist on mul päris hea ülevaade. Kuigi ma end enam väga tudengina ei tunne, toob kevadine ilu kaasa ka kõikide esseede tähtajad ja nurga taga luusivad eksamid, nii et kui ma just tööl ei ole, leiate mind järgmistel nädalatel raamatukogust! 


 Dress- c/o SheIn, jacket- ooooold, headband- H&M, watch- Komono, rings- c/o Style Moi

Follow me on FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER

6 comments :

  1. Amazing dress! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Mõnus look! Naudin ise ka täiel rinnal neid kleit-tagi ilmasid!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No eksole! Selle suure soojaga oligi imelik ilma jakita välja minna :D

      Delete
  3. Cute dress and lovely colour - it really suits you!

    Technicolour Dreamer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! Burgundy is one of my faves for autumn, I guess now it's taking over my spring wardrobe too!

      Delete

Thank you for all of your sweet comments! :)