Self Made saade 1. osa!

October 24, 2016


Alustaks esmaspäeva suurte uudistega? Võib-olla mäletate, et kevadel proovisin Tartu Generaadios teha oma jutusaadet. Pärast kolme eetriosa jäi saade pisut toppama, aga mõte oma vestlussaatest elas edasi ja nüüd saan teile kõva häälega kuulutada, et mul on oma podcast!! Tundub uskumatu ja natuke hirmutav, aga Self Made saade on nüüd täiesti olemas iTunesis, Soundcloudis ja Facebookis!

Igas saates on külaliseks mõni äge eesti naine, kes mingil moel innustab ka mind. Saate nimi Self Made tähistab üheltpoolt nii naiste isehakkamist ja enesekindlust kui ka saate iseloomu. Põhimõtteliselt saan tuttavaks ägedate naistega ja jagan teiega seda, mida neil öelda on. Et ikka rohkem siia neid #girlbosse saaks. Podcast formaadina on minu kui autori jaoks väga mõnus, sest saade võib olla nii pikk või ilmuda nii tihti, kui ma ise tahan. Praegu arvan, et iga saade on enam-vähem pooletunnine ja uut osa saab kuulata enam-vähem kahe nädala tagant. 

Esimeses osas räägin ettevõtja Ülane Vilumetsaga reisimisest, enda bossiks olemisest ja ettevõtlusest. Ta saab uhkelt pidada end kolme ettevõtte asutajaks, neist üks - Traveller Tours - töötab praegu juba ilma tema sekkumiseta, teised kaks vajavad nokitsemist ja katsetusi, aga just see Ülasele ettevõtjaelu juures meeldibki. Ta ei karda hüpata pea ees sügavasse vette ja teha asju täpselt nii, nagu ta ise parasjagu õigeks arvab.

„Ära raiska aega selle peale, et sa püüad end motiveerida. Sa kas tahad seda või ei taha!“
- Ülane Vilumets


Kuulake, jagage saadet sõpradega, laikige Self Made saadet Facebookis, jälgige Soundcloudis või iTunesis. Ja muidugi võite jätta kommentaare, soovitusi ja muud tagasisidet kasvõi siia kommentaariks. Või öelda, millist eesti girlbossi te imetlete ja väga saates kuulata tahaksite. 

9 comments :

  1. Hetkel mängib küll alles 1. minut, kuid su hääl on ideaalne raadiohääl, super hea kuulata!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh sind meelitajat! Võid siis lausa mitu korda kuulata :D

      Delete
  2. Väga lahe ja inspireeriv! Mõnus kohe kuulata, kui agarad naised meil Eestis on :)

    ReplyDelete
  3. Niiii lahe! Super tubli oled, et oma asja edasi ikka ajad! Palju-palju-palju eduuu! :) xx

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)