What To Wear To Fashion Week...

October 25, 2016


... When you really can't afford fancy new outfits on a part-time student budget (who's just been away in Italy for a week). Fashion week dressing, even in Estonia, is a tricky business of its own, when any simple nice dress just won't do and when you're not one of those always-wear-black-and-look-fab girls, some thought needs to be put into this. Fashion week is somewhat an event to show your best (styled) self, so in an attempt to do so on a very uninspiring wardrobe, I headed to the second hand shops hoping to find some gems. 

So I present, this dress from an old H&M Conscious collection with a basic leather jacket, my graduation heels and a slightly statement-y earring. Feeling refreshed in my shiny new white dress, suitably fashion-y to match the princess dresses on the catwalk and confident that I'll wear this dress again in the summer, I took on the final two days of TFW. 

Talking of favourites, then it was certainly exciting to see (and equally a shame to miss) fabulous Roberta Einer on home ground, another fun show was of Kriss Soonik Loungerie. If only more fashion shows were like that party of lace and mesh, of glitter and cake! Year by Raivo Holm left me yearning for a classic winter coat and I probably saw the inspiration for my future wedding dress walk down the isle catwalk at Mammu Couture

In other news, I'm off to Helsinki today for some twenty one pilots (a massive tøp fan right here), some good Scandinavian shopping (here's looking at you, Monki) and possibly putting together a tiny city guide. Stay tuned! 
_____________

Mida kanda Tallinna moenädalal, kui tegelikult ei ole tudengi-eelarvega võimalik uusi asju osta, aga oma kapist ka midagi ägedat ja silmapaistvat ei leia. See moenädala jaoks riietumine on välismaal pea halvustava maigu külge saanud ja mulle tundub, et isegi Eestis on see kunst omaette ning päris iga niisama ilus kleit nagu ei sobi, kui sa just ei ole üks neist kannan-musta-ja-näen-cool-välja naistest. Moenädal on ikkagi üritus, kus võiks silma paista oma parima küljega ja proovides oma väheinspireeriva garderoobiga sama saavutada, võtsin suuna Tartu teise ringi poodide ja kirbuturgude peale. 

Seega, lubage esitleda, siin on mu kleit mitme aasta tagusest H&M Conscious kollektsioonist koos ühe lihtsa musta nahktagiga, gümnaasiumi lõpukingadega ja natuke statement kõrvarõngaga. Oma särava uue kleidiga, mis parajalt palju sobis ka moelava printsessivolangidega oli parem tunne küll kui mõne vähe vanema iludusega, lisaks olen ma kindel, et see valge kleit jõuab mu selga ka suvel, mitte ei jää kappi seisma. 

Lemmikutest rääkides, siis oli mul tõesti hea meel näha (ja sama kahju, et pidin sel ajal veel Tartus olema) maailmanime Roberta Eineri kollektsiooni TFW nimekirjas, teine absoluutselt võrratu show oli Kriss Soonikul. Kui vaid rohkemad moeetendused oleksid sellised lõbusad sitsi ja satsi, tordi ja konfeti peod. Year by Raivo Holm mantlid panid mind igatsema üht imekvaliteetset talvemantlit ning Mammu Couture'i laval nägin vist kõndimas oma tulevase pulmakleidi inspiratsiooni. 

Muu elu osas nii palju, et täna sõidan Helsingisse twenty one pilotsit kuulama (üks suur tøpi fänn siinpool), natuke šoppama (tervitades, Monki) ja pisut ka Helsingi kohta reisiblogi pidama. Kuulmiseni!  


Dress- second hand, Jacket- Pull and Bear, Shoes- Angelo Carutti, Bag- Lindex, Earring- Helen Valk-Varavin, Nail polish - Ciaté Pillow Talk

5 comments :

  1. See kõrvarõngas (nii palju kui ma seda näen) tundub NIII COOL!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa! Selle läbi kõrva keti küljes ripub väike ükssarvik :))

      Delete
    2. Jaa! Selle läbi kõrva keti küljes ripub väike ükssarvik :))

      Delete
  2. Ma arvan, et sinu oma on sama vinge :D

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)