Some Present Wrapping Inspo

December 23, 2016


Every year, come Christmas time, I'm almost as excited to wrap the presents as I'm to open them. There's nothing more boring than popping the present into a gift bag. I always try to put together picture-perfect combinations of wrapping papers, choose the right bows and trinkets to decorate the gift, in a very "Love Actually" style, with sticks of cinnamon and all. My firm favourite is brown paper, it's the perfect canvas to mix with metallic wrapping papers. For decoration, I'm loving candy canes and Christmas ornaments. 

To me, the effort of making a present look as good on the outside as what's inside is totally worthwhile, even it is ripped apart in a matter of seconds. So here's some wrapping inspo for all you lovely lot, because there's always those last few unwrapped presents! And of course, a very merry Christmas to you all, I hope your Christmas is truly magical! 
________________

Igal aastal, kui jõulud enam-vähem uksele koputavad, olen ma pea sama õhinas kinkide pakkimise kui nende avamise üle. Tõesti, ei ole midagi igavamat, kui lihtsalt kingituse kingikotti pistmine. Ma üritan ikkagi alati valida paberid, mis omavahel kokku sobivad, siis samas toonis pakkepaela ja veel igasugust ilusat pudi-padi, millega kinkeveel kaunistada. Kes "Love Actually" filmi on näinud, see teab, mis stiilist ma räägin, karbikestest kaneelipulkadeni välja! Minu suur lemmik on jõupaber, sel aastal ka igasugused kuldsed-hõbedased pakkepaberid ja kaunistuseks kommipulgad, kuuseehted ja väikesed oksakesed. 

Minu jaoks on nii oluline, et kink näeks väljast välja sama põnev, kui see, mis sees ootab ja sellest ei ole mul ka üldse kahju, et see ilus kätetöö sekunditega puruks rebitakse. Seega siin ongi natuke inspiratsiooni teile hilistele päkapikkudele, kellel veel mõni viimase hetke kingitus pakkimata on. Ja muidugi imeilusaid jõule teile, loodan, et pühad on teie jaoks tõesti maagilised! 

3 comments :

  1. Väga ilusad :)
    Kust kingipaberid ostetud on?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jee! Tinasõduritega ja oranži mustriga paberid on Hollandist (Ikeast ja Hemast), tähekestega paber on Soomest Clas Ohlssoni poest. Väga rahvusvaheline värk :D

      Delete
  2. Oh, all the presents looks gorgeous! :)

    www.theinvisiblebutterfly.com

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)