Welcome To The Nineties

February 16, 2017


I'm not one to jump on every trend bandwagon as they come around, which is why I'm only now discovering the joys of nineties style dressing. When the Asos sale came around, I gathered the courage to buy my first pair of mom jeans and I haven't looked back since. Saying that, I'm probably just as excited as the whole office of Vogue to see what's going to be the next best thing to come out of the last millennium that Instagram will hype about. My bet's on MC Hammer style room-for-the-whole-family trousers and platform flip-flops, but feel free to take your guesses in the comment section.

As for the jeans, I went for the Farleigh model, after seeing it on so many blogs and being named one of the best classic jeans around, I was brave enough to buy a pair of jeans online (only for the second time in my life!). They have the perfect high waist, a very hip-hugging form and a casual straight leg, so the perfect pair to slightly test out the nineties trend (no chockers or fishnets here yet). 
_______________

Ma ei kipu olema üks neist, kes iga uue trendi ilmudes selle rõõmsalt vastu võtab, mistõttu olen alles nüüd otsapidi ülikuumade üheksakümnendate juurde jõudnud. Kui Asos oma suure jõulu-järgse allahindluse tegi, võtsin ma lõpuks julguse kokku ja ostsin oma esimese paari mom-jeanse (ehk siis ülikõrge värvliga küllaltki tavalised teksad, mida ilmselt kandsid kõik emad 90ndatel) ja ei ole enam tagasi vaadanud. Ja kuigi ma ei ole väga agar ise kõiki trende katsetama, olen ma ilmselt sama põnevil kui iga moeajakirja toimetus, teada saama, mis on järgmine üheksakümnendatest inspireeritud trend, mis Instagramis plahvatab. Minu panused on MC Hammeri stiilis ülisuurtel pükstel ja platvormtallaga varbavaheplätudel, aga võite vabalt enda pakkumised kommentaariks jätta. 

Teksadest rääkides, valisin Asose enda Farleigh mudeli. Olin seda nii mitmes enda lemmikblogis näinud ja neid pükse kiideti kui ühtesid parimaid teksaseid üldse (maailmas! kunagi!), nii et julgesin teist korda elus endale veebipoest teksad osta. Neil on tõesti mõnus kõrge värvel, vägagi puusi rõhutav lõige (mis vajab veel veidi harjumist, sest umbes nende pükste esmakordse proovimisega jõudis mulle kohale fakt, et mul tõepoolest on puusad) ja mõnus sirge sääreosa, seega igati hea ja turvaline algus üheksakümnendate moe tagasitulekule minu kapis. Chokereid ja võrksukki siin ilmselt niipea ei näe. 



Jeans- Asos Farleigh, Top- Gina Tricot, Coat- Promod, Earrings- Lindex

Follow me on FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER

5 comments :

  1. Olen forever triibuliste fänn, kuigi miskipärast veidi ise pelgan neid kanda, kuid nüüd tuli tahtmine!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul oli vahepeal isegi probleem sellega, et kogemata ostsin ainult triibulisi asju, nii et jagan su fänlust :D

      Delete
  2. Oi, ma tellisin endale ka need kuulsad Farleigh teksad ja saatsin rõõmsalt tagasi. Vist sai ka numbri võrra liiga suured tellitud, mistõttu ei istunud minu jalas üldse. Sinu jalas on nad ilusti ümber ja mõtlen, et vb prooviks uuesti tellida :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kusjuures mulle isegi meeldiks võib-olla just number suurem ja slouchim. Aga muidu tellisin enda tavalise teksasuuruse ja klappis täitsa hästi (Y)

      Delete
  3. Gorgeous look! :)

    www.theinvisiblebutterfly.com

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)