Sponsor spotlight : Sarenza.eu

June 13, 2012

I'm very happy to introduce you to my new sponsor - Sarenza.eu. It's a huge web-shop dealing with shoes and bags. They have shoes to every taste and every price class, starting with Converse, Steve Madden, Esprit and ending with Michael Kors, Moschino and Miss Sixty. They also have kids' and mens' shoes, so it's pretty much the only shoe-store you'll ever need. Plus, they are having a huge sale right now, which is always a bonus, when buying shoes, right? And the shoes are delivered by UPS right to your doorstep, which makes shopping as comfortable as it gets.
I decided to put together just a small collage of my favourite items, but believe me, it doesn't nearly reflect the selection they have. I mean, choosing one pair from thousands is not an easy task for a girl like me. Today I received my pick from the site and I can tell you that I decided to go with a pair that would be practical, comfortable and worn a lot. Can you guess what I got ? 
 
Mul on väga hea meel tutvustada teile oma blogi uut sponsorit - Sarenza.eu. See on hiiglaslik netipood, kus müüakse jalatseid ja kotte. Nende valikust leiab absoluutselt igaüks midagi endale ja oma rahakotile sobilikku, sest jalatseid on tõesti igale maitsele alustades nimedest nagu Converse, Steve Madden ja Esprit ja lõpetades Michael Korsi ja Miss Sixtyga. Neil on peale naiste kingade jalatseid ka meestele ja lastele, seega see pood on põhimõtteliselt ainuke kingapood, mida üldse vaja läheb. Kuna Eestis eriti ei ole netipoode, mis müüksid kingi ja ka tavaliste poodide valik on kohati väga kesine, siis ma soovitan kõigil sellele poele pilk peale visata. Pealegi on neil praegu käimas suuuuur allahindlus, mis on kingade ostmisel alati boonuseks. Ja kohaletoomine käib UPSiga otse koduuksele, seega on kõik ikka väga mugavaks tehtud.
Otsustasin teha väikese kollaaži oma lemmikutest, kuid see ei peegelda absoluutselt Sarenza sortimenti, sest mitmest tuhandest paarist 10 valida on ikka päris keeruline ülesanne.. Sain täna ka enda valitud paari kätte. Otsustasin selliste jalatsite kasuks, mis oleksid praktilised, mugavad ja mida ma kannaksin kindlasti palju. Mis te arvate, millised kingad need on ?

8. Qube
10. Mexx

No comments:

Post a Comment

Thank you for all of your sweet comments! :)