Flower wall

July 22, 2014

One summery day from a bit more than a week ago. Flowers in my hair and around me. 
I knew I wanted to base my outfit around the heels. I found them on sale and since then they've had a special spot on my cupboard, but now that summer's here, they needed to feel the pavement too. So what do I turn to, when I need my shoes to shine? All my favourite basics of course! I couldn't think of anything else than a plain grey T (starting to sound like a broken record about these babes) and one of my favourite skirts to match the colour of the shoes. Then pearls and a bracelet. Finally I decided to wear my flower crown too, pre-festival, and that kind of took all the attention from the shoes.
Cool story, huh?

Üks tore suvine päev üle-eelmisel nädalal, lilled juustes ja ümberringi ka. 
Ilmselt märkate üht pudelikest ka piltide peal. Osalesin maasikavahuveini Fresita blogija-otsimise kampaanias ja kuna tähtaeg on kukkunud ja võistlusülesanne saadetud, mõtlesin oma Fresita-teemalist riietust ikka blogis ka jagada. Salaja võite mulle 4. augustini pöialt hoida, siis selguvad finalistid...
Teadsin, et tahan riietuse keskmeks jätta kingad. Leidsin need talvel 9 euro eest Lindexi allahindluselt. Senimaani on nad minu kapi peal aukohal seisnud, aga nüüd, kui ilmad on ilusad, mõtlesin, et need peaksid ikka asfalti ka tunda saama. Mille poole ma vaatan, kui tahan riietuse lihtsana hoida? Eks ikka oma lemmikute tavaliste asjade! Ainus sobilik pluus tundus olevat see hall T-särk (kõlan nende osas juba nagu mingi katkine plaat, aga see kiidulaul vist ei lõppe kunagi). Seelik on ka mu ammune lemmik, kuid valisin selle peamiselt ikkagi kingadega sarnase värvi pärast. Siis veel pärlid ja käevõru. Viimaseks haarasin kummutilt lillelise peavõru, mis siis kogemata kingadelt kogu rambivalguse ära võttis. 
Oli lahe lugu? 

shirt- h&m
skirt- c/o chicwish
heels- lindex
necklace- thrifted
bracelet- h&m
hair accessory- selfmade
pictures taken with Nikon 1. 

2 comments :

  1. Väga kaunid pildid, eriti see eelviimane! :)

    ReplyDelete
  2. Hey darling!
    Thanks for your lovely message on lookbook!
    Your blog is amazing… I really like your outfits!
    Following you now! :)

    xxx
    Bianca

    http://madamebalti.blogspot.com

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)