That green again

January 27, 2015

Here's that beautiful forest green Style Moi coat for you again and another way to style a boyfriend style coat. If you remember the last version, then it's actually not that different a way of wearing it. But hey, how many options are there for a black-loving girl like me? To me, this outfit is in the details - the embellished hat, my Ivo Nikkolo brooch and that amazing Märss backpack, which is way too full and bulky. It actually fits my whole life in it and I tend to take use of that quality. 
I'm off to attempt to pack my cabin-size suitcase for Barcelona now! 

Näitan teile jälle seda ilusat rohelist Style Moi mantlit ja üht versiooni, kuidas sellist laia lõikega mantlit kanda. Kui teil veel eelmine variant meeles on, siis tegelikult see ei olegi nii teistsugune. Aga kui palju võimalusi üldse on talvel niivõrd erinevalt riietuda, eriti minusugusel musta-armastajal tüdrukul? Minu jaoks on see riietus eriline just detailide pärast - kivikestega müts, Ivo Nikkolo pross ja see vägev Märsi seljakott, mis tõsi, on liiga täis topitud ja kohmakas. Asi on selles, et see tõesti mahutab kogu mu vajaliku elu endasse ja ma kipun seda võimalust väga palju ära kasutama. 
Lähen nüüd ja üritan Barcelonasse-sõiduks oma cabin-size kohvrit pakkida! 


 coat- c/o Style Moi (here)
dress- vero moda
embellished beanie- h&m
scarf- thrifted
brooch- ivo nikkolo (here)
backback - c/o MÄRSS (here)
Pictures taken with Nikon 1. 

6 comments :

  1. Mulle meeldib see outfit väga :) kas mütsit sai ka naiste/noorte osakonnast või on see suurte tüdrukute oma?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh :)
      Mütsi sain blogijate turult hoopis, seega ei oska öelda. Võid osta tavalise mütsi ja hoopis ise kangapoest ostetud pisikesed külge liimida/õmmelda.

      Delete

Thank you for all of your sweet comments! :)