March 03, 2010

On Saturday I'm going to Latvia with my mom. We plan to have a small shopping-trip. What I'm hoping to find: graduation dress, spring/autumn shoes, short black skirt. But we're going to Stockholm in a few weeks also, so March is a shopping-month for me :)

This weekend if Fibit- Fashion Is Back In Tallinn. I can't go on Saturday, but I definetely want to see the shows, so on Friday or Sunday. I want to see three shows- A walk in Kadriorg, Marc O'Polo and Forever Young. During Fibit, one Estonian designer will get the golden needle award, this year's nominees are Eve Hanson, Triinu Pungits, Tiiu Roosma, Kirill Safonov and Mariana Kolesnik. The gala is on March ,5th.

I found a new second-hand on internet! It is called Kirbumarket and it is a self-service flea-market. it is also open on Sundays, so maybe I'll be going there this weekend.


Laupäeval lähen ma emaga Lätti. Plaanis on väike shopping-reis. Loodan osta: lõpukleit, kevad/sügis kingad, lühike must seelik. Aga paari nädala pärast läheme Stockholmi ka, nii et märts on minu jaoks shoppamise kuu :)
Sel nädalavahetusel on Fibit- Fashion Is Back In Tallinn. Laupäeval ma minna ei saa, aga ma kindlasti tahan kollektsioone näha, nii et pean minema reedel või pühapäeval. Tahan näha kolme kollektsiooni- Jalutuskäik Kadriorus, Marc O'Polo ja Igavesti noor. Fibiti ajal antakse ühele Eesti disainerile ka Kuldnõel, selle aasta nominendid on Eve Hanson, Triinu Pungits, Tiiu Roosma, Kirill Safonov ja Mariana Kolesnik. Pidulik gala on 5.märtsil.
Leidsin internetist uue kaltsuka! Selle nimi on Kirbumarket ja see on iseteeninduslik täika. See on lahti ka pühapäeviti , nii et võib-olla lähensel nädalavahetusel.

No comments:

Post a Comment

Thank you for all of your sweet comments! :)