Sponsor Spotlight : Specially for U

March 25, 2012

Hurts - Illuminated ( video version)   

For some time now, I've wanted myself a "Carrie-necklace", but with the writing Illuminated. I finally had the chance as the lovely folks over at Specially for U sent me one. I absolutely love it !
They have a wide variety of different fonts, sizes and materials to choose from, so you can get a necklace that no one else has. Mine is made of white gold, but they also have gold, rose gold and silver. They also have bracelets ! Besides being very affordable, the service is just wonderful and it arrived to me in a week , which is quicker than I ever expected.
If you've wanted a similar necklace, then don't hesitate to check out their store HERE, you'll love it !


Ma olen endale juba mõnda aega tahtnud sarnast kaelakeed nagu on Carrie'l, aga kirjaga Illuminated. Viimaks leidsin endale selle poest Specially for U.
Poes saab valida kaelakee materjali, suurust ja kirja stiili, seega on see tõeliselt personaalne. Neil on müügil isegi käevõrud ja võtmehoidjad, mille saab endale ise disainida. Minu kaelakee on valgest kullast, aga valikus on veel ka kuld, roosa kuld ja hõbe. Peale selle, et see on väga taskukohane, on nende teenindus suurepärane ja kaelakee jõudis minuni nädalaga, mis on ülemaailmse postiteenuse kohta väga kiire.
Kes on mõelnud sarnase kaelakee soetamisest, siis vaadake kindlasti nende poodi SIIT !




3 comments :

  1. Precioso tu blog! Me encanta el diseño! Y las fotos :)
    Te invito a pasar por el mío, y si te gusta, no dudes en seguirme :3

    vintangel.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. olen juba ammu sellist nimeketti ühe sõnaga ihalenud, uurisin ka netis erinevaid variante, kuid paljudes kohtades on miinuseks see, et tahaksin, et sõna algustäht ei oleks suur täht, kuid vähemalt automaatselt teeksid nad suurega. tuleb vist põhjalikumalt uurida või Eesti kullassepad tegutsema panna :)

    ReplyDelete
  3. Liisa: ma soovitan kindlasti selle poe käest uurida, kas nemad saaksid väikese algustähega teha. Sest nende kvaliteet on tõesti hea, hind mõistlik ja kättetoimetamine kiire ja odav. Ning Eesti kullassepad ilmselt küsiksid hingehinda selle eest.

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)