Black on black on black

April 11, 2012

 Lana Del Rey- Dark paradise


Here's something you rarely see me wearing- all black. The beautiful blue sky on the background actually makes the outfit look less dramatic than I thought it was. I think that the key to wearing black (or any other colour) head-to-toe is mixing different textures, patterns and lengths to make it a bit interesting.
I wore this outfit to the theatre yesterday. Getter got me tickets for my birthday, so it was a lovely way of getting away from the routine, even though I didn't like the play that much.
Also, I've been listening to Lana Del Rey way too much lately.

Pealaest jalatallani musta kandmas ei näe mind just tihti. Mulle on jäänud mulje, et sellise riietuse võti peitub erinevate kangaste, mustrite ja pikkustega mängimises, mis muudab kogu komplekti vähegi põnevamaks.
Käisin eile Getteriga teatris vaatamas etendust "Ajuloputus". Ma tegelikult ei oska selle kohta midagi öelda, sest tundub, et see jaotab publiku kahte äärmusesse. Getter käis seda teist korda vaatamas ja lubas ka kolmandat korda minna, kuna see mõjus talle tohutult ja meeldis väga. Mina vaatasin etendust kuidagi eemalolevalt ja kuigi ma sain põhiideest aru, ei avaldanud see mulle mingit sügavat mõju. Kuigi jah, nukunäitlemise tase oli ikka väga kõrge. Kes ei tea, siis see räägib sõltuvuses inimestest, kes üritavad oma pahedest vabaneda. Iga sõltuvust sümboliseerib inimese kaelas olev ahvike, kes patsientidele tegelikult meeldib, kuigi ta on nende vihavaenlane. 

Ja veel seda, et olen viimasel ajal väga palju Lana Del Rey'd kuulanud ja veel ei saa küllalt !



 sweater - s.oliver
dress- zara
loafers- vintage
bag- thrifted
ring- seppälä (birthday gift from Getter)
 pictures by Getter.

3 comments :

  1. you look precious! love the skirt. i'm obsessing over polka dots right now.

    xo, lizzie

    ReplyDelete
  2. and by polka dots... i meant stars? ha. either way, the skirt is darling.

    xo, lizzie

    ReplyDelete
  3. you look super pretty with this outfit!
    followed your blog.love it! mind to follow back my blog? thanks

    http://chocoandpink.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)