Bowtie Diary beauty product of the month: Avocado

April 29, 2013

So this month's beauty product isn't exactly something that comes in a bottle or a tube. In fact, it's not even something you can buy from a department store's beauty department, but the food section instead! 
This month I've been head over heels about avocado. I have eaten lots of it, on toasts, in pasta and in salads. I also tried a DIY avocado hair mask aka guacamole for your hair. It's so simple and besides the avocado, you'll probably have everything at home. All you need to do, is mash the avocado, mix it with everything else and then apply it to your hair like you would do with your conditioner. Then you need to put on a shower cap or a towel to keep that mixture neatly on your hair. Wait for 10-20 minutes, wash as you usually do and then enjoy your silky smooth hair! The natural oils in avocado absolutely worked miracles on my dry hair!
If you don't want to mess with food in your hair, then just eat the avocado instead! 

Aprillikuine ilutoode ei ole just midagi, mis oleks pudeli või tuubi sees. See isegi ei ole miski, mida saaks iluosakonnast osta, vaid hoopis toiduosakonnast! 
Sel kuul olen ma eriti palju tarbinud avokaadot. Olen seda palju söönud, nii leiva peal, pasta sees kui ka salatis. Samuti proovisin ise kodus avokaadost juuksemaski teha. See on tõeliselt lihtne ja peale avokaado on teil kõik vajaminevad asjad ilmselt kodus juba niikuinii olemas. Kõik, mida peab tegema, on purustama avokaado ja selle siis kõikide muude komponentidega segama. Seejärel tuleb kogu segu kanda juustele nagu palsam ja pähe panna dušimüts või rätik, et kogu segu ikka kindlalt peas püsiks. Pärast 10-20 minutilist ootamist tuleb pea tavapärasel viisil ära pesta ja siis saabki oma siidiseid juukseid nautida! Avokaados peituvad naturaalsed õlid tegid minu kuivade juustega igatahes imet!
Kui teil ei ole tuju toiduga mängida ja seda oma juustesse määrida, siis hoopis sööge avokaadot! Kasutegur jääb samaks.


2 comments :

  1. Mmmm, näeb väga hea välja! Olen mõelnud avokaado ostmise peale, kuid mul on sellega olnud pigem halbu kogemusi. Avokaado on olnud liiga toores või halvemal juhul seest pruuni ja pigem juba halvaks läinud.

    - http://despite-the-style.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. I love avocado in everything, if I could, I would eat 3 a day. But I don't want to waste it on my hair :P I'd rather eat it instead

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)