Somewhere in the Latvian woods...

July 24, 2013

Imagine Dragons- On Top of the World

I'm back alive from my first festival and what an amazing three days it was! Buying tickets to Positivus was one of the best decisions I've made this summer! Every next day was better than the previous one and I was so full of positive emotions, that I can't simply put it to words.
My outfit for the first day was slightly dull, because we were greeted by rain and massive wind, so comfort was key on day 1! My highlight of that day was a band called Twenty One Pilots, who, despite being totally unknown to me, absolutely smashed the stage and were better than the day's headliner Noah and the Whale.
On day 2, however, I pushed the "festival vibe" button and dressed as a total cliche and actually remembered to take photos of my outfit with the oldie-but-a-goodie retro camera I had with me. Full on with denim shorts, comfy basic T, and a DIY floral crown, I was ready to dance my ass off! In retrospect, wearing white sneakers might not have been the best idea, considering the fact that the amazing Imagine Dragons made the whole crowd jump and the field was covered with dust. But keeping white white is too posh anyway. Another cool act were the French turntablists called C2C. I'm not really the clubbing-listen-to-DJs kind of girl, but these 4 guys were so amazing. Dancing in the crowd, alone (because I lost my friends) and not giving one damn about how I look was just what I needed. 
Day 3 to come soon! Believe me, there's lots to look forward to.

Olen elusalt tagasi oma esimeselt festivalikülastuselt ja pean ütlema, et need olid imelised 3 päeva. Üks mu suve parimaid otsuseid oli Positivusele piletite ostmine. Iga järgnev päev oli eelmisest parem ja ma olin konstantselt kirjeldamatult positiivseid emotsioone täis!
Esimese päeva riietus oli pisut igav, kuna kohale jõudes tervitas meid tugev vihm ja veel tugevam tuul, seega oluline oli mugavus ja pildid jäid sinnapaika. Esimese päeva kõige lahedam esineja oli bänd nimega Twenty One Pilots, kes hoolimata sellest, et nad olid mulle täiesti tundmatud, rokkisid laval ikka sajaga ja olid minu arust isegi paremad kui päeva peaesineja Noah and the Whale.
Teisel päeval vajutasin festivalinupu ikka põhja ja riietusin nagu tõeline klišee ja isegi oli meeles oma retrokaameraga pilti teha! Kandes teksalühkareid, mõnusat T-särki ja isetehtud lillekrooni, olin täiesti valmis end kasvõi pooleks tantsima. Tagasi mõeldes ei olnud valged tennised ilmselt parim idee, kuna suurepärane Imagine Dragons pani kogu rahva esimesest laulust peale hüppama ja kogu plats kattus tohutu tolmukihi alla. Valgest sai äkitselt hallikas toon. Veel üks lahe esineja oli Prantsuse DJ-kollektiiv C2C. Ma ei ole just eriti selline.. klubitsikk, kes DJsid kuulaks, aga need kutid olid tõesti vinged! Tantsisin üksinda rahvamassis (sest kaotasin sõbrad ära) ja ei hoolinud absoluutselt sellest, kuidas see kõik välja paistab ja sain aru, et olin just seda hetke pikka aega oodanud. 
Kolmanda päeva ülevaade tuleb varsti ja uskuge mind, on, mida oodata!


shirt- h&m
shorts- vintage
sneakers- converse
jacket- random brand
bag- lindex
sunglasses- house
necklace- flea market

4 comments :

  1. Mõnus outfit! Kahju, et ma kordagi lühikesi püksekanda ei saanud. Olin seal kogu aeg külmumas.

    - http://despite-the-style.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. @Evamaria- ma võtsin end kokku ja talusin külma, et kanda kõiki neid toredaid suveasju, mis mul kaasas oli. Tegelikult lava ees publikus oli kogu aeg soe :)

    ReplyDelete
  3. Love these shots! Your outfit is so cute!

    Xo, Hannah

    sweetsweetnoir.net

    ReplyDelete
  4. Very cute in the flowers and chucks!

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)