Casual Monday

November 07, 2013

Hello, rainy and dreary Tallinn. On Monday, just before hopping on a bus back to Tartu, I met up with Sandra from the blog Sandrelle. We first met in September and we've been planning a new gettogether ever since and finally got round to it. In true blogger spirit we started off by taking pictures of each other's clothes (what else?) and then spent a cultural afternoon at the David LaChapelle x Happy Socks exhibition. 
When I go home from uni, I always wear the most comfortable and basic clothes. I don't think it's humanly possible to fit any more basics in one outfit. Collared shirt, black sweater, skinny jeans, trench coat- I have it all! What else to wear on a rainy Monday, than all your favourite clothes, some rad collar tips and a frizzy ponytail? 

Terekest, vihmane ja hall Tallinn. Esmaspäeval, just enne Tartusse tagasi sõitmist, sain kokku Sandraga blogist Sandrelle. Kohtusime esimest korda septembris ja sellest ajast alates oleme uut kokkusaamist planeerinud ja lõpuks saime sellega hakkama. Nagu tõelised blogijad, tegime kõigepealt üksteisest pilti ja siis veetsime kultuurse pärastlõuna disaini-ja arhitektuurigaleriis David LaChapelle'i ja Happy Socksi näitusel. Kes käinud ei ole, siis kindlasti soovitan! Selle mehe fotograafia on tõeliselt lahe ja annab paraja annuse positiivsust igatahes!
Iga kord, kui Tartust kodus käin, üritan selga panna kõige mugavamad ja basicumad riided. Ilmselt ei olekski võimalik ühte riietusse kokku panna rohkem tavalisi ja kõige põhilisemaid riideesemeid, kui mina esmaspäeval panin. Kraega pluus, must sviiter, sinised teksad ja vihmamantel- kõik on olemas! Samas, mida veel vihmasel esmaspäeval kanda kui mitte oma lemmikriideid, vingeid kraeaksessuaare ja üht eriti kahust hobusesaba.


 shirt- ralph lauren
jeans- house
boots- angelo carutti
watch- casio
bracelet- house
pictures by Sandra Pikk.

No comments:

Post a Comment

Thank you for all of your sweet comments! :)