The season to be sentimental

December 09, 2013

London Grammar - Strong

My first semester at university is slowly coming to an end and schoolwork is quietly growing over my head and all deadlines arriving at the same time. Luckily there are a few nice things and lots of nice people to keep me sane. We have snow and the most magical Christmas lights around Tartu. I received this darling skirt from Persunmall, which makes dressing for long days at the library so much more fun. Even though it's cold, I like it, because I have an excuse to drink endless cups of tea and I can wear my new winter coat. There's my flatmate who keeps brightening up my mornings and lets me borrow her clothes. Evamaria came to town just to take pictures of me. My friends keep making me laugh every single day. And all that's just a fraction of everything that's well.

Minu esimene semester ülikoolis hakkab varsti vaikselt läbi saama ja praegu on küll selline tunne, et koolitöö kasvab üle pea ja kõik tähtajad on täpselt samal ajal. Õnneks on mõned toredad asjad ja palju toredaid inimesi, kes mind terve mõistuse juures hoiavad. Tartus on lumi maas ja kogu linn on imeliste jõulutuledega kaunistatud. Mõned päevad tagasi sain Persunmallist selle armsa seeliku, mis muutis pühapäevase päeva raamatukogus palju toredamaks. Kuigi on külm, meeldib see mulle, sest mul on põhjus juua lõputult teed ja kanda enda uut talvemantlit. Minu korterikaaslane suudab mu hommikud säravaks muuta ja lubab mul oma riideid laenata. Evamaria tuli ekstra minu pildistamise pärast linna. Mu sõbrad suudavad mind iga päev naerma ajada. Ja see on vaid murdosa kõigest sellest, mis on hea. 


necklace- tally weijl
coat- monton
rings- vintage
boots- tamaris
pictures by Evamaria

5 comments :

  1. Oeh, ma nii tean mida tunned! Lihtsalt KÕIK tähtajad on kukkunud ühe nädala peale! Mõne üksiku saab veidi edasi nihutada, aga nagu kiuste on selle nädala peal ka bakatöö üks suur osa. Täna tuli sellepärast lausa vaba päev võtta, et mitte poole ööni üleval olla. Aga õnneks on kohe kohe vaheaeg ja saab veidi rahulikuma südamega head seltskonda ja imelist sööki nautida (:

    ReplyDelete
  2. oh, lahe, et sa nüüd Tartus pesitsed! :) mida ópid?

    ReplyDelete
  3. @Anonymous: Õpin ajakirjandust ja kommunikatsiooni :)

    ReplyDelete
  4. Ma ei oskagi öelda miks, aga mulle tohutult meeldib see kostüüm. :)
    Ja omal sama asi koolis, aga edu ja jaksu! :)

    ReplyDelete
  5. Nii ilus seelik & pluus & kaelakee ja kõik! :)

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)