Flowers for no reason

April 10, 2014

I have to be honest with you, I didn't actually go anywhere in this outfit. I might wear it to a party next week, but this time it was just for a little walk and pictures. I've read articles about blog readers being mad about bloggers dressing up for no reason and bloggers losing credit for not being "believable", but come on, who even actually cares? I know I don't and if I get to stroll around Tartu in a pretty dress, I'm a happy girl.
Comments welcome below!

Pean teiega aus olema, ma tegelikult ei käinud selle riietusega kuskil. Võib-olla lähen sellega järgmisel nädalal ühele peole, aga see on ka kahtluse all. Seekord käisin lihtsalt jalutamas ja pildistamas. Olen lugenud artikleid, mis räägivad sellest, kuidas blogilugejad on pahased, et blogijad niisama põhjuseta end üles löövad ning arvavad, et blogijad on seetõttu "vähemusutavad", aga tegelikult, kelle asi see on? Mind küll ei huvita, kas keegi on niisama lahedad riided selga pannud või ta sai neid kuskil päriselt ka kanda. Tean, et kui mul on võimalus kena kleidiga Tartus jalutada, siis on tuju hea ja kõik õnnelikud. 
Olete enam kui teretulnud allpool oma arvamust avaldama!
PS! Laupäeval müün järjekordseid kapitühjenduse vilju Tartu Kaubamajas Buduaari turul. Võite mind kohata kolmandal korrusel, tulge ostke asju ja öelge tere :)



leather jacket- random brand
necklace- seppälä
ring- little souvenir from London

2 comments :

  1. Came across your blog from lookbok and just wanted to say that your outfits rock! :)

    Stay tuned to my page for future updates!
    https://www.facebook.com/ColorfulExistence

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)