Spontaneity and all its friends

May 12, 2014

Yesterday I was doing a usual blog-scroll, when, after seeing a few perfect pictures of Liina and Liz, I decided to dye my hair pink. Just like that, on the spot, for the mere fun of it. Not long after that, I went to the shop and bought a toning conditioner and after dinner I got to it. To be honest, my boyfriend got to it. I was just there, sitting on the bathroom floor and hoping that the boy+red dye match doesn't result in me having to wear hats for the next month. From my experience, I can now safely say that boyfriends are more than good to use as on-the-spot hairdressers. (Or scroll down to the pictures and tell me your opinion.)
It's one of the most spontaneous things I've even done in my life and I never had myself pinned down as the go-and-dye-your-hair-pink type of girl, but here I am, totally enjoying it. It seems to be a kind of rebellion, although I'm not sure towards what exactly. 
Nevertheless, for the next 6-8 washes, I'm pink. 

Eile lugesin niisama blogisid ning pärast seda, kui olin sattunud nii mõnegi kena pildi peale, mida kaunistasid roosajuukselised Liina ja Liz, otsustasin ka enda juuksed roosakaks värvida. Lihtsalt niisama, kohapeal, lõbu pärast. Mõne aja pärast läksingi poodi, ostsin Prismast venekeelsete kirjadega rohekas pudelis tooniva palsami, mis maksis umbes 3 eurot ja pärast õhtusööki asusingi asja kallale. Tegelikult, kui aus olla, asus mu poiss-sõber asja kallale, samal ajal kui ma istusin vannitoa põrandal ja lootsin, et poisi ja punase värvi kombinatsioon ei lõppe sellega, et ma pean järgmised kuu aega mütsi kandma. Nüüd võin kindlalt oma kogemusest öelda, et poiss-sõpru võib julgelt hädaabi-juuksuritena kasutada. (Selles osas võite pärast piltide vaatamist ka oma arvamust avaldada.)
See on üks kõige spontaansemaid asju, mida ma oma elus teinud olen ning ma ei ole kunagi arvanud, et ma olen selline hetke-ajel-juuste-värvija-tsikk, aga siin ma nüüd olen ja imetlen oma roosat pead. See tundub olevat pisut nagu teismelise mäss millegi vastu, aga ma ei oska päris täpselt öelda, mille vastu ma oma spontaansusega mässan.
Ükskõik, mis see ka poleks, järgmiseks 6-8 pesuks olen ma roosa. 

3 comments :

  1. Mul on hea meel, et mõni mu pilt väikse spontaansusesööstu Sinus esile kutsus :D Minu viimane maskitamine (tundub et kasutasin sama firma oma) lõppes sellega, et sünnipäevaks pidin olema umbes 5 pesu võrra lahjema tooniga kui olin. :D Siiamaani on üsna kange lilla toon peas ja nii ma siin nüüd olen ja vaatan kaua siis aega läheb, et maha kuluks. Esimene kord kulus kolme korraga praktiliselt olematuks (mu plaan oligi vaid kollakat blondi neutraliseerida), nüüd on 5 pesu seda vaid veidi lahjendanud. :D Aga mis põhiline, naudi suviselt värvilisi juukseid! (: Millal siis veel eksperimenteerida kui mitte praegu!

    ReplyDelete
  2. Mis värvitoon see täpsemalt on? :)

    ReplyDelete
  3. @Liina: Aitäh, esimene päev on küll nautides lennanud. Kui ükskord maha kulub, siis mul on pool palsamit veel alles, saan uuesti spontaanne olla!
    @Anonymous: Nagu öeldud, ostsin selle Prismast ja selle nimi on Tonika. See oli küll ainus punakas toon seal ja nimi oli Indian Summer. Mul on muidu suhteliselt tumepruunid juuksed ja minu peal jäi ta selline tumedam punane-lilla, aga ma arvan, et blondid värvib korralikult ära.

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)