This time I'll be different

May 14, 2014

These pictures were taken on Sunday, a few hours before I went full on crazy and full on pink. Enjoy the last bits of normal Piia here.
Somehow it was a day of doing something different and we wanted these pictures to be special too. The outfit is really basic, just my favourite jeans, shoes, coat and necklace spiced up with a little belly showing and seethroughness. However, the pictures do seem so much cooler to me, because we played with a bit of a more edgier and editorial look (ugh, it sounds so wannabe, but bare with me), new layout styles and in general, pushed ourselves out of the usual comfort zone. 
Will I be doing it a lot more? You bet! I love how these turned out. But you're still very welcome to let me know your opinion too!

Need pildid on tehtud veel pühapäeval, enne seda kui ma pisut ära pöörasin ja juukseid värvima hakkasin. Ehk siis nautige viimast normaalset Piiat.
Millegipärast oli kogu see päev selline, kus oli kange tahtmine asju teisiti teha ja uutmoodi proovida ja need pildid on ka tavalisest erilisemad. Riietus on tegelikult väga tavaline, lihtsalt mu lemmikasjad koos. Väikest vürtsi annab pluusi alt piiluv naba ja õrnalt läbipaistev kangas. Piltidega tahtsime aga kuidagi rohkem mugavustsoonist välja minna, proovisime teistsuguseid ilmeid, võttenurki ja paigutust. Minu arvates töötab see väga hästi ja kindlasti proovin veel... mitte nii igav olla. Loomulikult on ka kõik teie ideed ja arvamused teretulnud!


 jeans- monki
coat- h&m 
shirt- from a&g extra
shoes- blink
necklace- c/o rings and tings
 pictures taken with Nikon 1.

5 comments :

  1. Great combination, you look really pretty!

    TaipeiStyle
    Gemma

    ReplyDelete
  2. You look, lovely! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Ka minu poolt suuur like mugavustsoonist lahkumisele :)

    ReplyDelete
  4. Minu arust uue võttenurga kasutamine teeb alati asja huvitavamaks. Ja piltide töötlemine annab ka väga palju juurde, niiet seda tasub ka katsetada :) Outfit on väga lahe!

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)