In bloom

June 03, 2014

Everything in Tartu is in full bloom and whenever I walk somewhere I stop to smell the lilacs, the roses, the-whatever-flowers-are-on-my way, I just can't say no to all the nice smells and pretty colours. Walking around like a hound, constantly giving my nose some smell to take up is just part of who I am. Of course, those pretty bushes and floral trees give a perfect backdrop for a very late outfit post too (I'm sorry, school and exams and blah-blah). 
Summer's back and with it, all my favourite summer basics. I happily turned back to my DIY maxi, V-neck shirt and the irreplaceable leather jacket for a day of ... pretty much nothing in Tartu. You know those days, when you have to study, but choose to do stuff instead? Mine was like that. 
If you follow my Facebook page, you'll know that I promised news. NEWS: Starting today, I will also fashion-blog for a national paper in Estonia. Excited is an understatement, you can imagine. 

Tartus õitseb kõik nii imeliselt ja kui ma kuhugi jalutan, siis peatun iga paarisaja meetri tagant, et sireleid, kibuvitsa või misiganes tee peale jäävaid lilli nuusutada. Ma lihtsalt ei saa keelata oma ninale neid häid lõhnasid ja silmadele ilusaid värve. Osa minu olemusest on vist kõndida ringi nagu jahikoer ja ninale pidevalt tööd anda. Loomulikult on need põõsad ka ideaalseks taustaks pisut hiljaks jäänud piltidele (Andestage, kool ja eksamid ja kiire-kiire).
Suvi on kogu täiega tagasi ja koos sellega ka kõik mu lemmikriided. Hea meelega haarasin kapist isetehtud pika seeliku, V-kaelusega särgi ja oma asendamatu nahkjaki, et veeta päev tehes... mitte midagi. Teate küll ju neid päevi, kui peaks tegelikult õppima, aga selle asemel teed asju? Minu oma on siiani olnud täpselt selline.
Kui jälgite ka mu Facebooki-lehte, siis ilmselt olete näinud, et lubasin uudiseid. UUDIS: Alates tänasest hakkan ma kirjutama moeblogi Õhtulehe jaoks!! Öelda, et ma olen ärevuses, oleks liiga vähe. Teen lähiajal selle kohta ka eraldi postituse, sest nii palju on öelda, aga praeguseks mainin, et selle nimi saab olema Väike Moeajakiri ning sinna ilmub lisaks siin blogis ilmuvatele piltidele pisut rohkem juttu riiete, moe ja asjade kohta. 



skirt- diy
shirt- h&m
necklace- c/o clothingloves
watch- casio
bracelet- h&m
shoes- latinas from sarenza.eu
jacket- random brand
pictures taken with Nikon 1 V2. 

10 comments :

  1. the watch ruins it for me

    ReplyDelete
    Replies
    1. I'm sorry to hear that. It's actually my favourite watch and I feel that it goes well with the necklace and bracelet.

      Delete
  2. Kui lähtuda Chaneli õpetusest, et alati üks asi vähemaks võtta, siis mulle käekell meeldib, aga kaelakee ei ole minu jaoks päris see. Aga tegelikult on väga armas outfit ja pildid on tõesti super!
    Tekib ka kohe tahtmine üks värviline park leida :)
    Õnnesoovid ka muidugi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. See kaelakee on tõesti risky business. Aga muidu suured tänud :)

      Delete
  3. kus need pildid tehtud on? nii ilusad õied:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tartus, Maarjamõisa polikliiniku eest leidsin sellise kena koha.

      Delete
  4. mis kaameraga pildistad :)?

    ReplyDelete
  5. Mul on Nikon 1 V2 hübriidkaamera.

    ReplyDelete
  6. Nii ilusad pildid ning näed väga kena välja (:


    www.evailusadasjad.blogspot.com

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)