Anne & Stiil beauty gala

November 27, 2014


Every year, women's magazine Anne & Stiil puts together a jury to choose the best beauty products of the year and then throws a spectacular gala/theme party to celebrate it all. This year I had the pleasure of attending and well, I couldn't have imagined of a better way to spend my Monday evening. To add to it all, I feel like it was a real education for me, beauty-wise. Did you know that there's a product that's a lipstick and blush together? 
The theme was metallic, which was pretty difficult considering that most of my wardrobe is in Tartu. So I went with a simple black dress, accessorized with a spiked belt and silver stilettos which I actually bought for fashion week. Oh, and that experimental hair bow, to keep things corresponding to the blog's name. 

Ajakiri Anne & Stiil paneb igal aastal kokku žürii, kes valib aasta parimad ilutooted ja siis korraldab suurejoonelise galaõhtu/teemapeo, et seda kõike tähistada. Sel aastal oli ka minul au üritusel käia ja see oli tõepoolest üks väga mõnus esmaspäevaõhtu. Sain Sandraga  ühed korralikud tšikujutud ära räägitud ja suure ilualase õpetuse ka. Kas te näiteks teadsite, et on olemas selline huulepulk, mis on samal ajal ka põsepuna? C-Jam esines ka nii vahvasti ja Piret Ilvese moesõu oli sama armas kui moenädalal. 
Peo teema oli metall, mis oli tegelikult päris keeruline, sest suurem osa mu riietest on ikkagi Tartus. Valisin peole minekuks siis tavalise musta kleidi, neetidega vöö ja sinna juurde hõbedased kingad, mille tegelikult hoopis moenädalaks Võru Varblasest leidsin (vähem kui viie euro eest!). Ja selle eskperimentaalse lipsukese tegin ka pähe, et asi ikka blogi nimega kokku läheks. 


dress- lindex
belt- thrifted
shoes- thirfted (võru varblane!)
hair bow- the result of an hour of tutorials, taking it apart for 10 times and very tired hands

1 comment :

  1. Eriti edukas kingasaak! Parim, kui need leiud nii tulevad. Annab outfit'ile toredalt sära juurde.

    www.mirjamkris.blogspot.com

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)